Veselý casting ve studiu HOFO se opravdu vydařil!

Studio HOFO uspořádalo setkání držitelů zajímavých hlasů, které nazvalo Veselý casting. O akci byl opravdu velký zájem a ve studiu se postupně vystřídalo na pět desítek potencionálních zájemců o roli, kteří dostali dva archy přísloví, která mohla být jen inspirací, mohli polemizovat či je jen stačilo přečíst.

Mezi účastníky nechyběla celá řada známých hlasů a osobností, ale vítány byly i děti. Mezi čestné hosty rozhodně patřil herec, režisér, uznávaný pedagog Jan Kačer a Vlastimil Venclík, dramatik, scenárista, režisér a herec.

Každému do života nějakým způsobem zasáhl covid 19 a omezení s ním spojená, změnil se i trh v obecné rovině a jistý zásah utrpěla i kultura. Je tedy nutné v některých oborech, kde je to možné, hledat i jiné způsoby jak vyjadřování a sdílení informací, tak i emocí. Jan Formánek, jednatel společnosti HOFO, byl potěšen zájmem a nadšením všech zúčastněných, kteří podávali skvělé výkony a dokázali, že je dobré se všemi zúčastněnými počítat. Plně si také uvědomuje, do jak složité situace se podnikatelé v řadě případů dostali a rozhodl se je podpořit prostřednictvím Hospodářské komory Praha 1 a věnoval této instituci prostor pro vytvoření pořadu. Voucher převzala Eva Primus Kovandová, ředitelka příslušné kanceláře a musela přislíbit, že bude program zaměřený na ženy a bude o ženách.

Nešlo o nějaké hledání příležitostí, jak pracovat s ženami, ale byl to holt, který patří ženám podnikatelkám. Už dnes se celé studio těší, v čele s Janem Hofmánkem, až se budou podílet na vzniku studiového projektu, který věří, že bude přínosem nejen pro členky Hospodářské komory Praha 1.