Šťastné a papírové! Adventní kalendář, přání i vánoční ozdoby z papíru najdete na Fleru

Šťastné, papírové… A také ručně a s láskou dělané. Takové jsou letošní vánoční tipy z Fler.cz. Jejich společným jmenovatelem je papír, a to v nejrůznějších podobách. Tím balícím to totiž jenom začíná. Sháníte originální adventní kalendář, ozdoby na stromeček nebo ručně dělaná přáníčka? Pojďte nakupovat od českých a slovenských tvůrců na online tržiště, které nikdy nezavírá!

24 překvapení v adventním kalendáři

Nechcete dětem kupovat klasické čokoládové kalendáře v supermarketu, ale raději byste jim malé dárečky vymysleli sami? Pak už vám chybí jen adventní domeček od Unlimited Design. Má 24 okýnek a je jen na vás, co do nich dětem nadělíte. Na výběr máte bílý s červenými, zlatými a stříbrnými čísly nebo domeček potištěný tabulovou černí, na který si čísla můžete dopsat sami.

Bílý Adventní domeček, zn. Unlimited Design, 880 Kč

Koule versus baňky

Ať už si u vás doma na stromeček věšíte koule nebo baňky, originálnější než jsou ty od pap-ART jste určitě ještě neměli. Vánoční sada obsahuje 9 kusů papírových ozdob a vybírat můžete z mnoha barevných variant. Jsou skládané speciální technikou a díky specifickému tvaru se vám neskutálejí ze stolu. Můžou tak sloužit i jako dekorace na sváteční tabuli. Na obou koncích mají očka na zavěšení, takže je možné pověsit jich i více pod sebe, třeba jako řetěz.
Tip: pap-Art stejnou technikou vyrábí i šperky, to kdybyste se chtěli sladit se svým stromečkem. :)

Vánoční ozdoby dekorace - bílá sada z papíru lesk, zn. pap-ART, 350 Kč

V hlavní roli… balicí papír!

Nesuď knihu podle obalu. Ale dárek ano! I na prezentaci totiž záleží. Pokud nepatříte mezi příznivce sobů a Santa Clause, třeba vám padne do oka papír od značky magdasvarc. Milý motiv s tradičními zimními obrázky  si zamilují děti i dospělí.

Balící papír s autorskou ilustrací. Zimní motivy., zn. magdasvarc, 77 Kč