Helppes: S čerty nejsou žerty. Ale se psy ano!

Všechny děti si už určitě chystají básničky a písničky pro Mikuláše, čerta a anděla. A co váš pes? Dokáže se i on před Mikulášem blýsknout nějakým psím kouskem? Jestli ne, je nejvyšší čas začít s tréninkem. Pravá psí mikulášská se koná již v sobotu 27. 11. 2021 ve výcvikovém areálu Helppes. 

Již po osmnácté pořádá organizace Helppes speciální psí Mikulášskou besídku, jedinou svého druhu u nás. Udělejte radost svým pejskům, sobě i celé rodině a přijďte si užít den plný zábavy a soutěží.

Po klasické nadílce, kde psíci Mikulášovi zaštěkají básničku, zavyjí písničku nebo způsobně zapanáčkují, přijdou na řadu soutěže, ve kterých si každý majitel psa může vyzkoušet, jaký je život s handicapem. Připravena je například trasa, kterou si psovod se svým čtyřnohým parťákem projde s klapkami na očích, pejsci si zkusí přinášení předmětů, odolnost vůči okolním lákadlům v podobě dobrůtek nebo třeba spolupráci se svým pánem na vozíčku. Pro vítěze jsou připraveny hodnotné ceny a všichni chlupáči se samozřejmě mohou těšit na chutné odměny.

Pro účastníky, kteří se svým handicapem žijí 24 hodin denně 365 dní v roce, a jejich psí asistenty soutěže zároveň představují jedinečnou možnost uspět a předvést své výjimečné dovednosti. 

Pokud chcete strávit sobotu zábavou, která pomáhá, dorazte s celou rodinou a svým čtyřnohým kamarádem. Svou účastí přispějete na projekt výchovy a výcviku asistenčních a signálních psů pro lidi s handicapem „Pomoc přichází na čtyřech tlapkách“, pro nějž je výtěžek z akce určen. 

Kdy?  V sobotu 27. 11. 2021 od 10:30 hodin

Kde?  Výcvikový areál psů Helppes, Praha 5 – Motol, Plzeňská ulice - zastávka tramvají Hotel Golf, vchod do areálu 10 metrů od tramvajové zastávky

Vstupné: dobrovolné

Zápisné do soutěží: 100,- Kč

Podmínky vstupu na akci se budou řídit aktuálním vládním nařízením v den jejího konání. Nezapomeňte přinést také očkovací průkaz nebo pas svého psího parťáka s platným očkováním. Bez něj vás do areálu pustit nemůžeme.