Eliška Ochmanová plní společně se setrami maminčino přání

Muzikálová zpěvačka Eliška Ochmanová si získala popularitu díky celé řadě skvěle ztvárněných rolí v muzikálech. Letos v červenci porodila holčičku, které dali s manželem jméno Viola. Své tempo zvolnila nejen kvůli mateřství, ale i kvůli době covidové. Od září sice měla opět naskočit do muzikálů Čarodějka, Robinson Crusoe a dalších, na hlídání byla nachystaná babička i tatínek, ale vše je nakonec trochu jinak...

Elišku Ochmanovou jsme bleskově vyzpovídali v příjemné holešovické kavárně Café & Bar Stromovka Collection, kam dorazila na reopening. Dokonce ochutnala i sklenku skvělého vína, a to jen proto, že nekojí. „Konečně po dlouhé době hrajeme, ale zase nám to některá divadla ruší, protože se to neprodává, ale já furt věřím, že se to konečně jako přehoupne, protože to je strašný, ta nejistota..., tak nějak to vnitřně ubíjí člověka. Pořád věřím, že už konečně nějak porazíme tu hnusnou nemoc,“ říká známá muzikálová zpěvačka, která přiznala, že si ještě před narozením Violky velmi ráda chodila jen tak sednout do kavárny s knihou a při dobré kávě relaxovala. V současné době to však není úplně na pořadu dne a o to je to pro ni vzácnější. Musím říct, že když už se mi povede jít do kavárny s knížkou, je to svátek a o to víc si to zase užívám,“ směje se mladá maminka.

Speciální dárek si letos přála maminka Elišky Ochmanové a ten jí dcery rozhodně splní. „Domluvily jsme se se sestrami a s jejich rodinami, že budeme Vánoce trávit všichni dohromady, protože nás máma chtěla mít pro sebe. Říkala, že je to její jediné vánoční přání, že by chtěla celou rodinu pohromadě,“ prozrazuje, jaký speciální dárek chystají tři sestry pro svoji maminku.