Vánoční tipy z Levandulového údolí – darujte zážitek i dobrý pocit

I když ještě nemáte koupené všechny vánoční dárky, můžete zůstat v úplném klidu. Zapalte si vonnou svíčku a podívejte se, co pro vás a vaše blízké přichystalo Levandulové údolí. Vybrat si můžete na e-shopu www.levanduloveudoli.cz, nebo se stavte o víkendech přímo v Levandulovém údolí v Chodouni ve středních Čechách. Každý víkend před Vánoci je připraven adventní program pro celou rodinu a ochutnat můžete i spoustu tradičních dobrot z českého kalendáře.

Adoptujte BIO Levanduli Chodouňskou a staňte se filantropem planety

Levandulové údolí v Chodouni, proslavené pěstováním unikátní BIO levandule, představilo nový projekt: Adopci BIO Levandule Chodouňské. Cílem „adopce“ je výzkum této byliny jako pomocníka pro boj s nejrůznějšími typy onemocnění a výstavba EKO kempu v nádherném prostředí čisté přírody Levandulového údolí, v samém srdci Národního geoparku Barrandien.

Adopce 1 rostlinky stojí 1 000 Kč, jako poděkování získá zájemce zápis na Zdi cti, čestný titul Filantrop planety nebo zážitkový oběd pro dva v Levandulovém údolí.

">

https://www.levanduloveudoli.cz/adopce/filantrop-planety-s-obedem-v-levandulovem-udoli/

Den pro bohyně

Den pro bohyně by už podle názvu měl přinášet nirvánu vašemu tělu i duši, a tak to také bude. Ráno v 9:00 vás přivítá Helena Neumannová, zakladatelka Levandulového údolí, při skvělém BIO čaji a povídání o bylinkách. Jistě se najde prostor i pro povídání o zdraví, nejrůznějších radostech i trápeních. Zjistíte, co můžete udělat bez chemie, pilulek a vedlejších účinků pro lepší nervové pochody, dýchací a trávicí systém, vaše problémy a samozřejmě i lepší dny bez vyčerpání, stresu a nespavosti.

Poté následuje terapie tancem, jógou i meditací s certifikovanou lektorkou Janou Bagarovou. Víte, že lze tělo, mysl i duši ozdravovat uvolněným tancem, hudbou i pohybem v přírodě, který v Levandulovém údolí zažijete?

Po zdravém obědě z místních surovin se projdete Levandulovým údolím a odpočinete si při hodinové aromaterapii v našem „Domečku“. Jen vy, knížky o hledání smyslu života, moderní cesty ke zdraví a aromaterapie s BIO levandulovým nápojem dle vašeho výběru. Náš BIO esenciální olej pochází z BIO Levandule Chodouňské, lisované za studena, a dalších čistých přírodních olejů. Olej pomáhá zklidnit a harmonizovat mysl.

Poté si zažijete stezku všemi smysly, vyrobíte si vlastní klobouk na cesty a výlety a vyfotíte se v Levandulovém údolí. Budete se cítit božsky na těle, mysli i duši.

https://www.levanduloveudoli.cz/zazitky/den-pro-bohyne/

Romantická večeře při svíčkách v duhové hale levandulového údolí pro pár

S tímto zážitkem darujete také skutečný odpočinek spojený s vyprávěním příběhu BIO levandule a rodiny Heleny Neumannové. Příběh s obědem pro dva v samém srdci bývalých vápencových moří – Národního geoparku Barrandien.

Zažijte romantickou večeři nebo pozdní oběd pro dva v Duhové hale s tradiční boho výzdobou při svíčkách se slavnostně dekorovaným stolem, s aromaterapií s BIO Levandulí Chodouňskou. Menu sestává ze tří chodů, lahve růžového vína nebo levandulového prosecca či mojita. Součástí je neomezená konzumace BIO levandulových nápojů. 

https://www.levanduloveudoli.cz/zazitky/romanticka-vecere-pri-svickach-v-duhove-hale-levanduloveho-udoli/

Podrobnosti o programu a nabídce unikátních BIO produktů Levandulového údolí najdete na www.levanduloveudoli.cz, na FCB a IG.

Foto: Levandulové údolí