Regenerace a detoxikací s BIO Levandulí Chodouňskouklidně po celý rok!

Začátek nového roku přímo vybízí k tomu, abychom udělali něco pro své zdraví a imunitu – zvlášť, pokud jsme se o svátcích dopustili nejedné dietní chyby v podobě sladkostí, tučných pokrmů či alkoholických nápojů. Síla bylin a čisté přírody se dokonale spojily v produktech z BIO Levandule Chodouňské, aby pomohly s nejedním problémem.

Dynamická regenerace a detoxikace těla a mysli s BIO Levandulí Chodouňskou

Kúra s BIO Andělskými kapkami a BIO konopným RAW olej s Levandulí Chodouňskou

Antioxidanty, antibiotika a antiseptika v čisté BIO Levanduli Chodouňské spojily síly se vzácnými minerály, jako je vápník, hořčík, fosfor či zinek, které se nachází v naší levanduli pěstované již 7 let v certifikované BIO kvalitě na unikátních vápencových mořích v samém srdci Národního geoparku Barrandien. Jako první na světě jsme proto namísili dvě královny bylin na podporu správné funkce centrální nervové a kardiovaskulární soustavy. Jsou to BIO konopí (čistá herba) a BIO Levandule Chodouňská.

BIO Andělské kapky

Jedinečné BIO, raw a vegan kapky v této kombinaci na světě vznikly v české laboratoři ve spolupráci JEZKONOPI.CZ a Levandulového údolí. Vznikl tak unikátní BIO produkt, který dokáže pomoci s nervovými i trávícími poruchami díky obsahu OMEGA 3 kyselin, vitamínu E z BIO konopí, antioxidantů, antibiotik a antivirotik z BIO Levandule Chodouňské. Kromě toho pomáhají zmenšit chronické šedé skvrny a kruhy pod očima, v kombinaci s BIO konopným balzámem s Levandulí Chodouňskou s ještě výraznějším efektem.

Tři kapky na dobrou noc denně -  po 10denní kúře se budete cítit nejen plni síly a energie, ale zklidníte i svou duši a vaše tělo pocítí harmonii a úlevu.

Jak pomáhají?

-        normální́ funkce dýchacího systému

-        přirozená́ obranyschopnost

-        spánek bez obtíží

-        uvolnění́, relaxace těla a mysli

-        podpora správné funkce mikrobiomu

-        doplnění́ správné́ hladiny OMEGA 3 kyselin

-        zlepšení́ kognitivních funkcí

-        zlepšení́ funkce kardiovaskulárního systému

-        podpora dobrého trávení́

-        vysoký́ obsah vitamínu E

-        pomocník při chronických problémech s kruhy  a šedými skvrnami pod očima

Další informace:

https://www.levanduloveudoli.cz/oleje/bio-andelske-kapky-s-bio-levanduli-chodounskou/

BIO konopný olej s BIO Levandulí Chodouňskou

Za studena lisovaný raw olej z BIO konopí a BIO Levandule Chodouňské představuje produkt pro harmonizaci těla, duše a mysli celé rodiny. Polévkovou lžící denně zklidníte mysl, upevníte imunitu, pomůžete svým nervům a doplníte Omega 3 kyseliny nebo vitamín E. Lžíce ráno a lžíce na dobrou noc představuje měsíční kúru.

www.levanduloveudoli.cz      

Fotocredit: Levandulové údolí