Pozvěte hvězdy Salonu vín ČR 2022 k sobě domů

Všemi očekávané výsledky Salonu vín České republiky 2022 jsou již odtajněné. Ta nejlepší letošní vína podle soutěže Salon vín – národní soutěž vín budou po celý rok prezentována ve valtickém zámku, ve stejnojmenné degustační expozici „Salon vín“.

Pokud patříte mezi milovníky vína a rádi byste ochutnali vzorky z nové kolekce sta nejlepších moravských a českých vín pro letošní rok, ale neplánujete v nejbližší době cestu do Valtic, můžete některá z oceněných vín ochutnat doma. Vyzkoušejte degustační balíček šesti z nich. Můžete tak sami rozhodnout, zda se ztotožníte s výběrem profesionálních degustátorů.

TIP: Ochutnejte hvězdy Salonu vín ČR 2022

Objednejte speciální balíček Salon vín 2022, pozvěte přátele a ochutnejte šest ze sta nejlepších vín letošního roku, zvolených ve stejnojmenné prestižní soutěži. Balíček obsahuje nejen výtečná bílá a červená vína, včetně REZERVY Habánské sklepy Rulandské modré 2018 výběr z hroznů, ale také vítěze kategorie šumivých vín, kterým se stal již druhý rok po sobě Louis Girardot brut, ročník 2015.

Balíček, který pořídíte na webu osobnivinoteka.cz za akční cenu 1 444 Kč, obsahuje následující vína:

- Louis Girardot brut

- Habánské sklepy Modrý Portugal 2018 pozdní sběr

- Chateau Bzenec Ryzlink rýnský 2017 VOC Bzenec

- Víno Mikulov Sommelier Club Rulandské modré 2018 pozdní sběr

- Habánské sklepy Veltlínské zelené 2019 pozdní sběr

- Habánské sklepy Rulandské modré 2018 výběr z hroznů REZERVA

Salon vín – národní soutěž vín je nejprestižnější vinařskou soutěží v České republice. Mezi vinaři se jedná o skutečný fenomén a zlaté i stříbrné medaile Salonu vín jsou tak trochu vinařským Oscarem. V roce 2021 měla odborná porota, složená z nejlepších tuzemských vinařů a sommelierů, za úkol posoudit 2 400 přihlášených vzorků.