Představujeme vzácné ingredience v kosmetice NATAVA: nimbový olej

Výrobky české přírodní a BIO kosmetiky NATAVA jsou plné kvalitních přírodních ingrediencí, tolik prospěšných vaší pleti a pokožce. Jednou z nich je také vzácný nimbový olej. Pochází ze stálezeleného stromu Azadirachta indica, který roste např. v Indii, Pákistánu, Bhútánu, Nepálu, Bangladéši, Číně, Vietnamu a dalších zemích. Jeho blahodárné účinky jsou známy po tisíce let a uplatňují se také v ayurvédské kosmetice i medicíně.

Nimbový olej je ceněn pro své antivirové, antibakteriální a protiplísňové vlastnosti, blahodárně působí na stav pokožky a urychluje hojení ran. Obsahuje i vysoký obsah mastných kyselin pro zjemnění a zvlhčení pokožky, vitamín E nebo esenciální aminokyseliny.

Najdete ho také v tuhém tělovém másle NATAVA – ve variantě s názvem Vůně Orientu. Přeneste se do exotických dálek a hýčkejte svou pokožku i mysl blahodárnými účinky nejen nimbového oleje, ale také bambuckého a kakaového másla, arganového oleje nebo esenciálního hřebíčkového oleje.

Ručně vyráběné tělové máslo s originální recepturou dokonale vyživí, hydratuje, regeneruje a provoní pokožku a uvolní mysl. Oceníte také maximální účinnost, dlouhodobou výdrž, velmi dobrou vstřebatelnost i šetrnost k životnímu prostředí. Velmi snadno se nanáší - stačí jej jen nahřát v rukou a rozetřít na čistou  a suchou pokožku. Je vhodné i pro jemnou masáž celého těla. Hydratační účinek bude efektivnější, pokud jej nanesete bezprostředně po koupeli či sprchování.

Samozřejmostí je ekologické balení, k dostání je také praktický cestovní obal.