Zuzana Bubílková se chystá na koncert Engelberta Humperdinka

Král romantických balad Engelbert Humperdink má v Česku velkou fanynku, kterou je známá glosátorka, moderátorka, komička, televizní novinářka a publicistka Zuzana Bubílková. Protože se blíží její významné životní jubileum, rozhodla se česká produkce, že jí v malém předstihu pošle dárek v podobě vstupenek na koncert popového zpěváka slaďáků.

Zuzana Bubílková má neustále plný diář, ale zrovna, když jsme jí chtěli předat vstupenky na koncert, který proběhne 16. dubna 2022 v Lucerně, museli jsme se za ní vydat do Konstantinových Lázní, kam jela relaxovat. Masáže, bazén, uhličitá koupel, parafínové či rašelinové obklady, inhalace, procházky, popíjení Prusíkova pramene a posilovna však nebyly jedinou náplní jednotlivých dnů. V lázeňském městečku měla také dvě vystoupení a obě sklidila zasloužené ovace.

Engelbert Humperdink poprvé vystoupí v Praze a představí všechny své hity! Pokud i vy jste jeho fanynky či fanoušci, neváhejte a vydejte se na jeho koncert a třeba se i vy potkáte se Zuzanou Bubílkovou, která má svůj velký den 11. května. Narozeniny krátce před ní oslaví také Engelbert, a to 2. května.  

Nejlepší skladby od interpreta Engelbert Humperdinck naleznete zde.

Vstupenky na pražský koncert zakoupíte u Ticketportal a Ticketmaster.