Myčku pro dvoustopé mazlíky mají rádi snad všichni

Jaro znamená nejen slunce a teplpočasí, ale také jarní úklid. A ten bychom měli zahájit nejen v domácnostech, ale také ve svých vozech. Jak na to, abychom nemuseli hnout ani prstem, se přišla podívat celá řada známých osobností do Automyčky Collection v Centru Stromovka. Program odstartovala bubenická show Tokhi & the Groove Army společně s moderátorem Petrem Vojnarem a ambasadorkou Automyček Collection Bárou Mottlovou.

Václav Posířil, který je majitelem Automyček Collection nacházejících se v centru Prahy hned na několika místech, vysvětlil, že pokud do rukou jeho týmu svěříte svůj vůz, dočkáte se opravdu profesionální péče: „Samozřejmostí je kompletní čištění osobních vozidel, ruční mytí, voskování a renovace laku karoserie, impregnace a ošetření kůže, tepování interiéru a to vše výhradně zaškolenými pracovníky. Práce je vždy prováděna do nejmenšího detailu.“

Majálesový program zpestřila hned dvě pěvecká vystoupení. Linda Finková před svým zpěvem ukázala, jak umí leštit okýnka. „Dříve žádné ruční automyčky nebyly, tak jsem to musela umět sama, ale samozřejmě je teď pohodlnější využít servis, kdy to někdo udělá za vás,“ svěřila hlasová koučka soutěže Tvoje tvář má známý hlas.

Petr Kutheil je do mytí aut doslova blázen. „Miluju čisté a voňavé auto a proto ho svěřuji na čištění velmi často, jsem na to ujetej, ale přítelkyně to naštěstí chápe,“ svěřil se se smíchem známý zpěvák, který před časem se svojí kapelou Kutheil a Live Band vydal desku, kde zpívá duety s Bárou Basikovou a několik textů pochází z pera Václava Kopty. Nyní se svojí kapelou vyráží na Vinobraní, je to vlastně takové tour, kde představí koncertní program sestavený převážně z nové desky.

Mezi hosty nechyběly také herečky Ivana Jirešová či Kristýna Janáčková, kterou doprovodil partner, který prý automyčky přímo miluje. Dorazila také Rallye závodnice Ollie Roučková, moderátorka Štěpánka Duchková, zpěvák Peter Pecha či houslistka Markéta Muzikářová.

Automyčky Collection mají hned několik poboček v Praze, ale ta v Centru Stromovka má tu výhodu, že si čekání na vyčištění vozu můžete zpříjemnit ve spřátelené kavárně Café & Bar Stromovka Collection, kde najdete skvělý sortiment kávy, koktejlů a kvalitních zákusků.

Více o Automyčkách Colleciton najdete na www.rucnimycka.cz