Značka LADA propojuje slow fashion a moderní nanotechnologii v módním průmyslu v ČR

Kvalita, ruční zpracování, ale i využití inovativních materiálů a udržitelnost. Módní značka LADA představuje oděvy, které svým minimalistickým vzhledem podtrhnou vaši jedinečnou osobnost a svou praktičností od základu usnadní váš každodenní život. Do popředí své tvorby přitom značka staví nanomateriály a s nimi spojovanou funkčnost a pohodlí.    

V dnešním světě již oblečení neslouží jen jako prezentace vaší osobní vizáže, ale také jako přístup k životnímu prostředí a lidským právům. LADA ve smyslu slow fashion – jakožto ekologického, udržitelného a etického přístupu – tvoří módní směr již 15 let a kolekce této fashion značky se šijí v krejčovském ateliéru ručně.

Zakladatelka značky, módní návrhářka Lada Vyvialová, nalezla vášeň pro nanomateriály a tu přenesla i do své tvorby. Ojedinělá technologie založená na obohacení materiálu o nanočástice dodává oděvům řadu užitečných funkcí. Vzniká antibakteriální móda, která disponuje UV filtrem, perfektní termoregulací a schopností odvádět vlhkost od těla. Některé materiály mají dokonce samočisticí funkci, všechny se snadno udržují, snižují spotřebu energií a tím významně přispívají k ochraně naší planety, vše vyrobeno v ČR. 

Značka LADA spojuje minimalistickou eleganci a kvalitu v odívání s vysokou praktičností. Nejen vzhled, ale i pohodlí a funkčnost jsou ve skutečném životě zásadní, a proto jsou oděvy vyráběny tak, aby vyhovovaly nejnáročnějším potřebám. Kalhoty zdobí velké kapsy, šaty mají pohodlný pružný pas a všechny modely můžete prát běžným způsobem bez nutnosti žehlení. 

Jedinečnost: unikátní patentovaná nanotechnologie + výjimečná funkčnost + kombinace s přírodními vlákny + minimalistický a originální rukopis. Takové spojení nenabízí nikdo v Evropě.