Pojďte si hrát do Hamleys do nevšedního zážitkového hračkářství se senzačními atrakcemi

Pražské Hamleys poprvé přivítalo své návštěvníky před šesti lety. Propojuje generace a zprostředkovává nevšední zážitky. Toto fenomenální hračkářství není jen obyčejným obchodem s hračkami, ale je doslova světem, ve kterém se nebudete nudit. Zejména, ale nejen dětem, nabízí Hamleys různé herní i edukativní zážitky. Ať je slunce nebo mráz, Hamleys je místem, kde se zabaví celá rodina, je i místem, kam se rádi chodí pobavit rodiče s dětmi různého věku i teenageři. Najdete zde nepřebernou nabídku hraček a zážitků, které vrátí každého do bezstarostných dětských let. Tento mimořádný dům navštěvují i dospělí bez dětí.

Svojí velikostí, více než 4 000 m², se pražské Hamleys řadí k největším hračkářstvím v Evropě. Zde se pod jednou střechou nachází nepřeberné množství moderních i klasických hraček, přičemž některé z nich si mohou děti vyzkoušet. U nás si vybere každý, jsou zde atrakce pro nejmenší děti, mládež, ale i pro dospělé, jako velký benátský kolotoč, motýlí dům, laser games, virtuální realita, zrcadlové bludiště nebo herní ráj GameCity.

Vstupy na jednotlivé atrakce lze zakoupit samostatně nebo využít novinku Hamleys Pass – univerzální vstupenku na všechny atrakce za nejvýhodnější cenu!

Hamleys PASS promění návštěvu v jedno velké dobrodružství

Naprostou novinkou je Hamleys PASS – univerzální vstupenka, která umožňuje vstup na všechny atrakce a se kterou ušetříte 25 % v porovnání s individuálními vstupenkami!

Kolotoč, zrcadlové bludiště, virtuální realita, motýlí dům, nejmodernějších arkádové hry i laser game aréna. A jako bonus k tomu si mohou návštěvníci udělat památeční fotku na zeleném plátně a nechat si ji vytisknout přímo na prodejně.

Hamleys PASS se nemusí uplatnit najednou, má platnost 12 měsíců a není vázaný na osobu.

Toto umožňuje zákazníkům si sestavit program podle svých představ a využít Hamleys PASS naplno.

A co můžete od zážitkových atrakcích očekávat?

Hned v přízemí nelze přehlédnout obrovský ozvučený Benátský kolotoč plný atraktivních dřevěných koníků a pohodlných královských kočárů. Kolotoč vyrobila italská rodinná společnost Bertazzon, kterou v roce 1951 založili nedaleko Benátek 3 bratři Bertazzonové. Tato atrakce disponuje nejvyššími technickými standardy EU, poloměr je bezmála 10 metrů a vysoký je 7,5 metru, sám o sobě váží přibližně 12 tun a maximálně na něm může být 40 lidí. Maximální rychlost otáčení je 16 m/s. Ročně se na něm sveze neuvěřitelných 70 tisíc návštěvníků.

Předškoláci si mohou užít vzrušující atmosféru na závodním automobilovém okruhu a závodit se sporťákem či se stát součástí stavebního projektu! Na bagrech tak mohou kluci a holky pomocí volantů, páček a knoflíků hloubit jámy a přemisťovat 12 tisíc barevných míčků. Auta na dálkové ovládání, tak bagry jsou určeny dětem do cca 6 let.

Hromadu legrace a zkoušku orientačních schopností zajistí návštěva zrcadlového bludiště, které je plné světelných i laserových efektů a zvukových kulis. Všichni, kdo nezabloudí a najdou cestu ven se na závěr mohou zasmát sami sobě i navzájem pohledem do pokřivených zrcadel, které všechny vyobrazí v těch nejroztodivnějších tvarech a podobách.

Užít si v centru města trochu přírody? Myslíte, že je to nemožné? Navštivte Papilonii, ve které se simulují přirozené podmínky pro zdravý a aktivní život exotických motýlů. V tomto originálním motýlím domě ve stylu amazonské džungle s prvky aztécké civilizace si užijete přímý kontakt s přítomnými motýly. Pozor, exotičtí motýli nemají vrozený strach z lidí, jejich přítomností nejsou nikterak stresováni, a proto vám během návštěvy poletují nad hlavou a pokud se před návštěvou navoníte ovocným parfémem a oblečete si výrazně žluté nebo červené tričko, zvýšíte tím své šance na to, že si na vašem rameni jeden z těchto létajících drahokamů přistane odpočinout. Před odchodem se musíte prohlédnout v zrcadla, aby jste s nějakým barevným krasavcem neodešli. V zadní části letové zóny je umístěna líheň, kde se každý den vylíhne 50 až 80 nových motýlů. Při troše štěstí tak můžete na vlastní oči spatřit líhnutí motýla z kukly a jeho první životní let. Žije zde více než 600 exemplářů zhruba 30 nejkrásnějších druhů planety. Papilonia je otevřena celoročně, přičemž v průběhu roku se část druhového složení obměňuje, proto během jarní návštěvy spatří hosté jiné druhy motýlů než na podzim. Focení je zde dovoleno bez jakýchkoliv omezení.

Pokud je pro vaši akční povahu tento zážitek s dotykem přírody příliš klidný a potřebujete se vy i děti trochu fyzicky vybít, pokračujte do arkádové herny Game City, která nabízí úplně nový level zábavy. Plocha 350 m² nabízí 25 her pro všechny věkové skupiny, jednotlivce i herní týmy. Od Mario Kart, přes akční Jurassic Park až po Airhockey, Big Wave Custome a spoustu dalších!  Nechybí zde ani zábavné hry pro nejmenší děti od tří let jako je balonková sprcha Rainbow nebo vodní dělo na gumové kačenky Duckling Fight.  Kromě parádních zážitků si návštěvníci mohou odnést některou z odměn za perfektní výkony. V Gamecity Praha mohou hráči uplatnit výherní body okamžitě nebo je sbírat postupně třeba i ve skupinách!  Čím více bodů, tím větší výhra! Od drobných výher, po plyšáky, až po třeba i nový iPhone nebo Playstation 5.

Naprosto výjimečným zážitkem pro hráče ve věku 8+, rodiny či skupiny přátel, je virtuální realita DIVR. DIVR nabízí setkání s Golemem v magickém prostředí rudolfínské Prahy. Vaším úkolem bude najít tajnou pracovnu proslulého rabína Löwa. Překonat sérii hádanek a setkat se s rabínem samotným. Pomoci rabínovi oživit legendárního Golema a odhalit, jak celý příběh dopadne.

Nebo se ponořte do napínavého útěku z podzemní základny Arachnoid. Tyto výlety do virtuální reality se odehrávají v důmyslné herní aréně o velikosti 250 m² a jsou postaveny na spolupráci hráčů ve skupině. Díky spojení nejnovějších technologií se hráči navzájem ve virtuálním prostředí vidí, slyší, volně se pohybují a prožívají dobrodružství všemi smysly.

Pokud rodiče děti na dobrodružství s Golemem nepustí, mohou si vyzkoušet virtuální svět v malém. Stačí nasadit speciální brýle, pevně uchopit ovladač a už mohou porcovat ovoce v populárním Fruit Ninjovi nebo se stát kuchařem či automechanikem ve hře Job Simulator.

Další atrakcí pro celou partu je moderní laserová hra Mercuria, která nabízí akční zážitek a zároveň cestu kolem světa. Na technologii ani designu arény se rozhodne nešetřilo! Mercuria používá nejnovější blastery Laserforce Gen8 s dotekovým displejem od australského dodavatele a stylovou hrací arénu která pojme až 14 hráčů najednou. Prostor je světelně a designově rozdělen do hracích polí, ve kterých se hráči objeví a navštíví prostředí Afriky, Asie, Ameriky nebo Antarktidy. Mercuria je také skvělé místo pro narozeninové oslavy protože v den narozenin hraje oslavenec vždy zdarma!

Hamleys také pro své zákazníky pořádá akce s doprovodným programem. Nejbližší akcí je Den dětí v Hamleys (1.června), kdy se v každou celou hodinu bude za doprovodu bubeníka konat průvod oblíbených pohádkových postaviček jako obří medvídek Hamley a principál s princeznou, ke kterému se mohou děti přidat a zakončit jej jízdou na kolotoči zdarma. Pro děti budou připraveny i nafukovací balónky a bonbóny. 

Otevírací doba: pondělí–neděle: 10:00 - 20:00 

Na Příkopě 14, Praha 1

www.hamleys.cz