Jaký dárek věnovat tatínkovi k letošnímu Dni otců?

Mezinárodní den otců se blíží. Pokud patříte mezi ty, kteří by rádi překvapili nejdůležitějšího muže svého života výjimečným darem, zkuste nahlédnout do široké nabídky kvalitních vín Habánských sklepů s bohatou tradicí. Pro ty z vás, kteří si s radostí nechají poradit, nabízíme tři vinné tipy, které zaručeně potěší i vašeho tatínka či dědečka. Užijete si společně nezapomenutelné chvíle nad sklenkou kvalitního bílého, červeného či nově šumivého vína z Habánských sklepů.

Novinka pro milovníky bublinek

Příznivce šumivého vína nadchne novinka z Habánských sklepů, nejen díky své krásné zelenožluté barvě a bohatému jemnému perlení. Brut, připravený charmatovou metodou, navíc zaujme jemnou vůní sadového ovoce, květin a medu. Jeho chuť v sobě skrývá charismatické znaky tuzemských odrůd, které mu dodávají elegantní harmonický závěr. Tato novinka je ideální volbou ke slavnostnímu přípitku, který k oslavě Dne otců neodmyslitelně patří.

Doporučená cena: 169 Kč, zakoupíte na www.osobnivinoteka.cz

Zlatý prožitek pro vytříbený jazyk

Pro muže, který se víně vyzná, bude opravdovým požitkem sklenka Tramínu červeného 2021 pozdní sběr z Habánských sklepů. Víno má bohatou zlatavou barvu, která je doprovázena kořenitou vůní a výraznou šťavnatou chutí. O jeho vysoké kvalitě svědčí i získané ocenění v podobě zlaté medaile z GRAND PRIX VINEX 2022. Pokud se zároveň chystáte pro výjimečného muže připravit domácí oběd nebo večeři, bude toto víno skvělou volbou. Jeho chuť se výtečně snoubí například s kuřecím či vepřovým masem, ideální je také k asijské kuchyni nebo jiným kořeněným pokrmům.

Doporučená cena: 205 Kč, zakoupíte na www.osobnivinoteka.cz

Král Habánských sklepů s ovocnou vůní

Pokud patří tatínek či dědeček mezi milovníky červeného vína, pak jejich chuťovým pohárkům jistě zalahodí Rulandské modré 2018 pozdní sběr. Láhev tohoto habánského vína na první pohled okouzlí svou červenou barvou v cihlových odstínech a bohatou ovocnou chutí malin a jahod. Plným právem bylo toto Rulandské modré oceněno v řadě významných tuzemských a zahraničních vinařských soutěží. Dopřejte svému blízkému vítězný mok, který se doporučuje podávat k delikátním úpravám hovězího či skopového masa. Na zdraví!

Doporučená cena: 205 Kč, zakoupíte na www.osobnivinoteka.cz