Značka Patrick Poppet představuje limitovanou letní kolekci ručně zhotovených poppetek

Léto už nezadržitelně klepe na dveře, a tak je nejvyšší čas představit novou limitovanou edici poppetek Summer Edition 2022 designérky Lucie Kalousové, tvořící prémiové kabelky-poppetky a doplňky pod značkou Patrick Poppet. Summer Edition 2022 čítá celkem 18 modelů, které na první pohled zaujmou zářivými letními barvami a výraznou klopou z italské lícové usně. Lucie teď rozhodně nezahálí ani v dalších oblastech - kromě nové kolekce poppetek brzy oznámí i exkluzivní spolupráci s významnou světovou značkou.

Předchozí kolekce Summer Edition se stala opravdovým hitem pro svůj originální design, malou hmotnost i neuvěřitelnou praktičnost. Lucie tedy vyslyšela volání zákaznic po nové řadě a navrhla skutečně multifunkční tašku, se kterou můžete celý den běhat po městě, zajít si na kulturní akci nebo s ní oslňovat v plážovém baru
na letní dovolené.

„Každý kus je originál, protože byl zhotoven v jiné barevné kombinaci. Majitelky těchto poppetek tak budou mít jistotu, že na schůzce nebo party nepotkají nikoho dalšího se stejným modelem Summer,“ ujišťuje Lucie Kalousová.

Těla poppetek Summer Edition 2022 vznikla speciálně pro značku Patrick Poppet v Mexiku, a to tradiční metodou vyplétání recyklovaných plastových pásků do dřevěné šablony zhotovené na míru. V České republice pak poppetky dostaly klopy z nejkvalitnější italské lícové usně. Jak je u značky Patrick Poppet pravidlem, většina pracovních úkonů probíhala ručně.

Vnitřek poppetek Summer tvoří jeden hlavní prostor bez podšívky. Jeho obsah chrání zmiňovaná klopa z usně s vyraženým zlatým logem značky. Zapínání je originálně řešeno ozdobným výsekem, kterým se provléknou ucha poppetky. Na vnitřní straně pod výsekem je useň zdvojená, díky čemuž klopa dobře doléhá k tělu. Poppetky Summer lze nosit v ruce, na rameni nebo elegantně na předloktí. S přehledem pojme i dokumenty formátu A4.

Koupí poppetky Summer můžete udělat i dobrý skutek. Z každého prodaného kusu kolekce Summer Edition 2022 posílá Lucie 100 Kč mexické nadaci En Vía, která podporuje podnikání a seberealizaci žen v Oaxace.

Materiál: 100% hovězí lícová useň (klopa), pásky z recyklovaného plastu (tělo), Rozměry: cca 42 x 32 x 14 cm (š x v x h), Délka uch: 65 cm, Cena: 4900 Kč

Další informace najdete zde: https://www.patrickpoppet.cz/summer-edition-2022/

Kam pro novou poppetku?

Všechny poppetky si můžete pořídit na e-shopu www.patrickpoppet.cz. Pokud si chcete pověstné precizní detaily své nové vytoužené poppetky prohlédnout, vypravte se třeba do Fashion & living concept store VIDDA. Vybrané modely zde můžete pečlivě prozkoumat.

Více informací o značce a produktech Patrick Poppet se dozvíte na: www.patrickpoppet.cz.

Sledovat nás můžete také na sociálních sítích - IG @patrickpoppetprague a FCB @PatrickPoppetPrague.

Credit: Patrick Poppet