Tutovka dostala Druhou šanci

Sazka nabízí nové losy TUTOVKA. V každém balíčku jsou 4 losy, díky kterým si lze užít zábavné stírání v partě kamarádů nebo v rodině. Minimálně jeden vždy zaručeně vyhrává. Na každém losu jsou dvě herní pole: 1. hra, kde je hlavní výhrou rovný 1 000 000 korun a Druhá šance, o celkem 13 parádních vozů Seat Leon v hodnotě 550 000 korun.

Televizní Tutovka neodmyslitelně patří k devadesátým letům, v nové podobě ale odhodila retro kabát a přichází s Druhou šancí. „Tutovka znamená něco jistého. Proto je nová Tutovka balíček 4 losů, kdy jeden zaručeně vyhrává. Nechybí hra o miliony, ale navíc jsme Tutovce přidali ještě Druhou šanci. Ta k ní neodmyslitelně patří. Na losu je potřeba najít místo symbolů televize symboly Tutovky. Poté lze los přihlásit do druhé šance, ve které se ve čtyřech slosováních hraje o celkem 13 SEAT Leonů,“ říká brand manažerka Eva Nováková, která se v Sazce stará o losy a doplňuje: „Tutovka je oblíbený los, který je lepší stírat společně s někým dalším. Balíčkem se čtyřmi losy zákazníci mohou překvapit přátele na letním pikniku, rodinné sešlosti nebo si je pořídit jen tak pro radost a zábavu. Někdo vždy vyhraje: záleží jen, kdo bude mít větší štěstí ve hře, a kdo v lásce.“

Tutová výhra

Na každém stíracím losu jsou dvě herní pole, tedy 1. hra a Druhá šance. V horní části najdou lidé sekci Výherní čísla, které jsou celkem tři. V dolní části jsou herní čísla. Pakliže zákazníci naleznou mezi Výherními čísly a herními čísly shodu, vyhrávají částku uvedenou právě pod tímto číslem. Pokud se objeví symbol Tutovky, vyhrávají dvojnásobek uvedené částky. Nejvyšší možnou částku, kterou lze získat, je jeden milion korun. Nově mohou najít i los, který je možný přihlásit do druhé šance a hrát o celkem 13 SEAT Leonů. Balíček losů Tutovka je v prodeji za cenu 300 korun.

Nezapomeňte na Druhou šanci!

Každý si může užít i Druhou hru. Pokud se objeví tři symboly Tutovky, jsou zákazníci stále ve hře. Los můžou pomocí kódu ve spodní části stíracího pole přihlásit do losování o vozy SEAT Leon. Stačí vložit sedmimístný výherní kód Druhé šance do webové formuláře. Los si pak musí bezpečně uchovat, bez něj by nebylo možné vyplatit výhru.

Tutovku seženete po celé republice na několika tisících prodejních míst Sazky. Na seznamu nechybí trafiky, ale také pošty, čerpací stanice, supermarkety či různé další obchody. Nejbližší prodejnu, kam si pro Tutovku můžete zajít, najdete na interaktivní mapě na tomto odkazu.

Zdroj: Společnosti SAZKA a.s.