Sporťačka Kateřina Nekolná byla zavalená informacemi, jak pečovat o pleť

Správná péče o pleť je základ toho, jak můžete vypadat svěže a mladistvě. Zvolíte-li navíc k tomu odpovídající kosmetiku, máte šanci zvítězit nad problematickou, ale i aknózní pletí, která netrápí jen adolescenty, ale i dospělé. Při představování nové řady kosmetiky Thalion s názvem Algo Pur si přítomné dámy zopakovaly vše důležité, co se péče o pleť týká a dozvěděly se i řadu nových věcí.

Do hotelu Emblém v centru Prahy dorazila také Kateřina Nekolná, sporťačka, moderátorka, matka dvou synů a bývalá vrcholová sportovkyně. „Jelikož nejsem z těch, které by o svou pleť pečovaly tak, jak by se mělo, tak informací ze strany terapeutek bylo hodně. Třeba, že se odličovací mléko nedává na tamponek. O svou pleť rozhodně nepečuji tak, jak bych měla a uvědomuju si, že v mém věku už je to znát, takže jsem si dala závazek s tím něco udělat a začít o sebe, pleť a obličej pečovat mnohem více.

A víte, co nikdy nesmí chybět v kosmetické taštičce této sporťačky? Zkuste si tipnout. „V kosmetické taštičce u mne nesmí chybět balzám na rty, rtěnka, řasenka a krém na obličej,“ stejně jako u řady dalších přítomných dam, mezi kterými nechyběly například: Andrea Kalivodová, Miluška Bittnerová, Regina Řandová, Bára Fišerová, Lejla Abbasová či Hanka Kynychová.