Duo z Nového dne na Primě podpořilo finalistku soutěže Anděl mezi zdravotníky

Moderátora Jaroslava Brousila vídáme na televizních obrazovkách od roku 2015, to byl politickým reportérem TV Praha. O dva roky později naskočil do TV Nova jako politický reportér, moderoval Polední a Odpolední Televizní noviny, ale dnes tvoří tandem s usměvavou blondýnkou Lenkou Špillarovou. Společně uvádí ranní vysílání Nový den na Primě a společně dorazili také do Studánky u Rychnova nad Kněžnou, aby podpořili soutěž Anděl mezi zdravotníky.

Toto ranní duo podpořilo zdravotní sestru Halynu Muzyku, která do Česka přijela s rodinou již před třemi lety a usadila se v Náchodě. Pracuje jako všeobecná zdravotní sestra na interním oddělení v místní nemocnici, i když její původní obor je porodní asistentka. Tíží ji situace na rodné Ukrajině.

Tipněte si, kdo Halynu Muzyku nominoval do soutěže Anděl mezi zdravotníky? „Byly to kolegyně,“ prozradila sympatická sestřička, která se jich dotazovala, čím si to zasloužila.  „Říkaly, že si to zasloužím, protože jsem to všechno zvládla a také, že jsem pracovala na ambulanci v době, kdy byly nemocnice plné pacientů s koronavirem,“ dostávalo se odpovědi usměvavé finalistce, která ráda peče, prozradila při představování a na finále prý upeče dort. Tak si počkáme na srpen, zda na tento slib nezapomene a dohlídne na jeho splnění či nesplnění Lenka Špillarová, která na finálovém galavečeru rozhodně nebude chybět.