Zpěvačku Šárku Rezkovou finalisté Muže roku zaujali

Zpěvačka Šárka Rezková byla další zpěvačkou v pořadí, která si prohlédla v Chateau Šanov na Rakovnicku na soustředění soutěže Muž roku 2022 finalisty. Jejím vzorem krásy avšak byl její tragicky zesnulý manžel.

Zpěvačka několik let žila v Holandsku a mohla tedy posoudit, jaký je rozdíl mezi mladými muži v Holandsku a Česku. „Musím říct, že jsem kluky viděla v plavkách či slunit se na lehátkách a přemýšlela jsem, jak často dřou, že mají tak krásně vyrýsovaná těla. Jsou pěkní. V Holandsku nejsou hezcí muži. A když už vám někdo padne do oka, je to buď cizinec, nebo míšenec. Holanďané jsou specifičtí. Ženy tam vypadají spíš jako muži. Málo jich nosí dlouhé nebo polodlouhé vlasy. Ženy jsou zvrásněné, jestli je to podnebím, opravdu nevím. Když můj nejmladší syn chodil do školy, tak nikdo nevěřil, že jsem jeho matka. Mysleli se, že jsem jeho sestra. Ale nemůžeme lidi hodnotit podle toho, jak vypadají. I proto jsme na soustředění, abychom poznali finalisty trochu blíže,“ poznamenala vdova po muzikantovi Jiřím Brabcovi, který se skutečně podobal jejímu vysněnému muži.

„Když jsem v mládí naháněla kluky, mým ideálem byli tmavovlasí muži s knírkem a jiskrnýma očima. Vždycky jsem si přála takového za manžela. A splnilo se mi to, protože Jirka tohle všechno měl. Bohužel, to dopadlo, jak to dopadlo,“ posmutněla Šárka, ale hned optimisticky dodala: „Sama mám tři syny, 31, 27 a nejmladšímu Dominikovi je 19, a jestli se mi něco v životě povedlo, tak jsou to právě oni. Jako máma jsem na ně pyšná. A kdyby chtěli do soutěže Muž roku, určitě bych jim nebránila.“