Letní opening párty Café & Bar Stromovka Collection – CHILL OUT byla plná hvězdných hostů

V polovině srpna se v pražském Centru Stromovka na Veletržní ulici otevírala nová kavárna s letní terasou Café & Bar Stromovka Collection – CHILL OUT. Jedná se o již druhou kavárnu majitele Václava Posířila, která se v Centru Stromovka nachází. Navštívit zde můžete také Café & Bar Stromovka Collection – BYZNYS, která je vhodná obchodní schůzky nebo intimnější posezení. Zatímco nová kavárna Café & Bar Stromovka Collection – CHILL OUT je určena pro běžná denní setkávání s přáteli a rodinou u dobré kávy a dortu nebo pro posezení u dobrého drinku. V létě je navíc dominantou celé kavárny krásná terasa.

Letní opening párty se nesla v duchu dobré muziky, kvalitních drinků, dobrého občerstvení a pohodové nálady. Kmotrem kavárny se stal přední český biatlonista Ondřej Mánek, který je součástí nastupující generace biatlonistů. Před dvěma lety přivezl z juniorského mistrovství světa tři stříbrné medaile a je také známým  influencerem.

Štěstí nové kavárně přišly popřát také zpěvačky Andrea Kalivodová, Heidi Janků, Linda Finková či Bára Mottlová, které program zpestřily svým zpěvem. Linda Finková byla dokonce spolu s finalisty soutěže Muž roku tajným dárkem k nedávným narozeninám samotného majitele kavárny. „Byl to krásný okamžik, když moji přátelé a téměř všichni finalisté Muže roku nesli dort a Linda zpívala na moji počest. Věřím, že díky tomu, že se opening párty tak skvěle vydařila, bude mít kavárna mnoho spokojených zákazníků, na které se moc těším,“ shrnul atmosféru akce Václav Posířil.