ANTI-AGING medicína vysoce efektivní medicína 21. století

Zrychlený životní styl, který nutí současnou společnost podávat i pod neúměrným tlakem perfektní výkony, vede ke stále markantnějším projevům poškození organismu v procesu jeho přirozeného stárnutí. Požadavky 21. století proto daly vzniknout novému medicínskému oboru: Anti-Aging medicíně.

Tato unikání zdravotní metoda kombinuje prvky západní medicíny s tradičními postupy východních medicínských směrů. Výsledkem není jen zpomalení procesu stárnutí organismu a jeho omlazení, ale také zvýšení kvality života v každé jeho etapě.

A2C ANTI-AGING CLINIC je první a jediná certifikovaná klinika medicíny proti stárnutí v České a Slovenské republice. Tato prestižní klinika je zaměřena na vysoce náročnou klientelu. Na základě nejnovějších poznatků a neustálého výzkumu v tomto lékařském oboru Vám přinášíme ucelený a komplexní program nejmodernějších diagnostických postupů a nabídku omlazujících procedur cílenou na všechny věkové skupiny – přesně podle poselství Anti-Aging medicíny, která říká, že základem kvalitního života je péče o zdraví a dobrý životní styl již od útlého věku.

Podrobná diagnóza vede ke stanovení správných a efektivních léčebných postupů a doporučení dílčích změn životního stylu. Správný přístup k organismu garantuje zvýšení jeho výkonnosti, koncentrace a efektivity, ale také usměrnění životosprávy, snížení nadváhy nebo přecitlivělosti na některé složky potravy a v neposlední řadě také udržení těla v perfektní kondici na dlouhá léta dopředu.

Primářka kliniky MUDr. Monika Golková je zároveň prezidentkou Asociace medicíny proti stárnutí, členkou vědecké rady WOSAAM (Světové organizace Anti-Aging medicíny), ESAAM (Evropské organizace Anti-Aging medicíny), IHS (Mezinárodní hormonální organizace), A4M (Americké asociace Anti-Aging medicíny), autorkou odborných článků a knih (Jím a mládnu, Anti-Aging aneb jak si zachovat zdraví a krásu). Pravidelně přednáší na světových konferencích a aktivně se účastní rozvoje světové medicíny proti stárnutí.

NABÍDKA SLUŽEB A2C CLINIC

  1. Bio-identická hormonální terapie

Narovnáme Vaše hormony mládí, jako jsou DHEA, estradiol, progesteron, testosteron, růstový hormon a další. Tím obnovíme lepší regeneraci Vašich buněk a zvýšíme vitalitu i obranyschopnost organismu. Urovnáme hormonální deficity v období zrychleného stárnutí v klimakteriu (menopauze) a mužské andropauze.

  1. Vyšetření potravinových intolerancí

Nastavíme protizánětlivou individuální dietu pomocí revolučního ALCAT testu potravinové intolerance a aktivujeme sirtuiny, Vaše geny dlouhověkosti.

III. Komplexní genetické vyšetření

Na základě Vaší podrobné genetické a epigenetické analýzy utvoříme preventivní program na míru. Budete tak vědět, jaká konkrétní preventivní opatření je třeba pravidelně vykonávat, abyste se onemocněním spojeným se stárnutím buď zcela vyhnuli, nebo je výrazně oddálili.

  1. Vyšetření mozkových neurotransmiterů

Vyšetříme hladiny Vašich mozkových neurotransmiterů a navrátíme Vám mladistvou energii, sebevědomí a dobrou náladu.

  1. Preventivní diagnostika

Provedeme komplexní analýzu Vašeho těla, zkontrolujeme Vaše biochemické parametry, nádorové markery a hormony. Následně doplníme veškeré nutné mikrovyživující látky, které jsou základem pro správnou funkci buněk.

  1. Měření oxidativního stresu

Zanalyzujeme stres uvnitř Vašich buněk a nastavíme antistresovou terapii šitou přímo Vám na míru.

VII. Měření biologického věku organismu – zjištění délky telomer

Změříme Vaše telomery a budeme bojovat proti jejich zkracování.

VIII. Měření a úprava hladin spánkových a stresových hormonů

Upravíme Váš spánkový rytmus, zkontrolujeme hladiny melatoninu a kortizolu a postaráme se o správnou funkci biologických hodin organismu.

  1. Vyšetření alergií na těžké kovy

Unikátní MELISA test zjistí veškeré alergie na těžké kovy, které mohou být překážkou při využití zubních implantátů a kovových náhrad kloubů. Následně provádíme proces detoxikace a chelace.

  1. Infuzní regenerační terapie

Koktejl vitamínů, minerálů a aminokyselin je namíchán přímo na míru. Zpomalíme stárnutí vašeho organismu a pleti, podpoříme imunitu a správnou funkci mozkových neurotransmiterů. Urychlíme regeneraci a dodáme tělu nezbytnou energii.

  1. Zjištění množství mikrovyživujících látek v buňkách

Vyšetříme množství vitamínů, minerálů, esenciálních kyselin a speciálních kofaktorů uvnitř Vašich buněk a následně zajistíme jejich cílené doplnění přímo na míru.

XII. Regenerační medicína

Využijeme schopnosti regenerace vlastního těla a podpoříme ji pomocí kmenových buněk a exosomů.

TOP 5 ZÁSAD NAŠÍ FILOZOFIE:

  1. Vážíme si Vašeho času (u nás se nečeká)
  2. Individuální přístup
  3. Vstřícný a empatický personál
  4. Unikátní zdravotní péče v příjemném prostředí soukromého zdravotnického zařízení.
  5. Hlavní zájem: postarat se o Vaše zdraví, Váš dlouhý aktivní život a Vaši naprostou osobní spokojenost ve všech etapách života.

Více informací na www.a2c.cz