Módní show Fashion Night Brno ukázala, že jihomoravská metropole žije módou!

Velkolepá módní show Fashion Night Brno proběhla v prostoru Fait Gallery, která skýtá jedinečnou atmosféru pro akce jako je třeba právě módní show. Na přehlídkovém mole, jehož dominantou byla středová fontána, která byla úplně poprvé instalována v České republice, zazářily nejznámější české modelky ověnčené mnoha cenami krásy. Vynesly úchvatné modely předních českých návrhářů a diváci neskrývali nadšení.

Módní show zahájila přehlídka luxusních dámských společenských šatů Unique značky AVER FASHION, které jsou z nemačkavého Armani hedvábí. Na mole samozřejmě nechyběla Andrea Verešová, která tuto značku vytvořila. Jednotlivé modely navrhuje od samotného výběru látek až po design. Následovala kolekce spodního prádla, županů, pyžam, plavek a doplňků značky VANITY. První část večera uzavřela autorská kolekce oděvního designéra Pavla Jevuly, držitele ocenění Top Styl Designer. Uvedl kolekci s názvem Žal volně inspirovanou konfliktem mezi popkulturou a udržitelností.

Druhou část Fashion Night Brno otevřela přehlídka společenských šatů Miroslava Knota, designéra s nezaměnitelným rukopisem, kterého charakterizuje hra barev a stylů. Dokáže promyšleně dát prostor velmi odvážným prvkům, které nikdy v jeho podání nepostrádají eleganci. Následovala kolekce originálních ručně šitých plavek BEACH SWAN, ve kterých je každá žena výjimečná. Velký potlesk sklidila kolekce společenských šatů Fame Luďka Hanáka. Modely z jeho dílny nepostrádaly transparentní prvky ani flitry a je zcela jisté, že v takových šatech může každá žena působit nejen sebevědomě, ale i atraktivně. Večer uzavřeli sourozenci Ponerovi. Jejich kolekce společenských šatů a módy pro denní nošení I will always love you měla v Brně premiéru. 

Společenský večer zahájila a celým programem provázela ředitelka Miss Czech Republic Taťána Makarenko. Na mole hosté poznávali známé tváře z přehlídek i lifestylových časopisů. Pozvání přijali například: Nikol Švantnerová, Tereza Budková, Karolína Kopincová, Kristyna Pyszko, Natálie Kočendová, Kristýna Malířová, Nikola Uhlířová, Karolína Mališová, Tereza Fajksová, Klára Rychtaříková, Hana Dědková, Markéta Morwick a David Kremeň.

Vše pulsovalo tak, jak mělo a Fashion Night Brno je důkazem, že jihomoravská metropole opět žije módou. Díky této velkolepé show může být opět označována na Mekku módy.

Akce získala záštitu primátorky města Brna, JUDr. Markéty Vaňkové.