Šaty pro Veroniku Kopřivovou spustily před několika roky mediální smršť

Sourozenci Nikol a Jakub Ponerovi jsou mezi českými celebritami velmi oblíbení. On je více přes kreativu, navrhuje šaty a realizuje jejich výrobu. Ona je spíše přes čísla, marketing a propagaci. Jsou tvůrčí dvojice, která náš trh rozhodně oživuje. I sebemenší posun firmy dopředu berou jako velký úspěch.

Již více než 7 let tráví spolu pracovně opravdu hodně času a přiznávají, že občas to pěkně zajiskří a hádanice jim nestačí. „Nedávno jsme se i porvali v autě,“ prozrazuje se smíchem Jakub a Nikol pokývnutím potvrzuje. Ale bylo to prý rychlé a udobření přišlo za pár minut.

Něco jako „skokanský můstek“ prý byly šaty pro Veroniku Kopřivovou, která se vydala s Jaromírem Jágrem filmový festival do Karlových Varů. „Oblékli jsme ji do Varů a najednou se spustila mediální smršť. Takže tyto šaty máme schované doma a nikdy je neprodáme, je to takový náš milník. Jednou budou v našem muzeu“ směje se Nikol. Současný trend udržitelné módy vnímají už od samého začátku své kariéry. Udržitelná móda jde se s námi už od našich prvních kroků, jen jsme to nikde neprezentovali. Trošku mi přijde, že se tím teď každý honosí, ale my to berme takhle už dávno. U nás se zužitkuje 90 procent věcí,“ říká Jakub.

Letošní kolekce I will always love you předvedli na počátku září v rámci velkolepé módní show Fashion Night Brno ve Fait Gallery.