Eva Decastelo nemá doma vychované pejsky…

Eva Decastelo je herečkou a velmi žádanou moderátorkou, která je známá svým odpovědným přístupem ke své práci. Vždy má ráda vše pod kontrolou, proto má pověst spolehlivé „vipky“. I na FOR FASHION BRNO dorazila ve velkém časovém předstihu, aby se dobře připravila na vše, co jí čeká.

Na mole se cítila jako ryba ve vodě, ale přeci jen trochu nespokojená byla. Mrzelo ji, že byla zase jen v zákulisí a před publikum chodila jen moderovat. „Ráda bych také jednou byla vepředu a šla hezkou přehlídku,“ pronesla Eva ještě než se  galashow začala, ale nepřišla na molo sama. Doprovodila ji oblíbená brněnská čtyřnohá modelka Tara, která ji ukázala během krátké chvíle záda a ještě si u toho vrtěla spokojeně ocáskem a nepomohly žádné sliby ani prosby.

Přesto musela uznat, že Tara je velmi disciplinovaná fenka, která absolvovala už celou řadu módních přehlídek a poslouchá svoji paničku na slovo. To Eva Decastelo má doma dva pejsky Elu a Maxíka, ale… „Na rozdíl od Tary jsou moji pejsci nevychovaní, takže v okamžiku, kdybych je vypustila na molo, tak by se rozeběhli mezi lidi a okamžitě by začali hledat, kde by co sežrali. Tara se sice také chtěla vydat do publika, ale  nikde nic nežebrala,“ smála se Eva, které to v originálních a skvěle padnoucích šatech od Miroslava Michaela Knota velice slušelo.