Dokonalý relax den v samém srdci centra Prahy

Podzim je obdobím, kdy se stejně jako v přírodě naše životní tempo zpomaluje. Dny se zkracují a ochlazují, slunečního svitu ubývá a počasí je převážně větrné a deštivé. To všechno má za následek úbytek energie, který je v této době nadmíru důležitý. Toužíte „dobít baterky“, ale nechce se vám jezdit příliš daleko? Navštivte centrum hlavního centra Prahy. Nejkrásnější město Evropy. Jak pro Pražany, tak pro návštěvníky máme několik tipů, jak zde trávit čas plný relaxace a zážitků.  

Luxusní designový boutique hotel v Praze naleznete jen kousek od Staroměstského náměstí tedy v samém srdci centra Prahy pod názvem The Emblem hotel. Kromě luxusního ubytování ve vkusně zařízených pokojích a apartmánech nabízí také vlastní privátní M SPA. Bohatá nabídka masáží

a ošetření celého těla, ale i sauna, pára, Kneippův chodník a relaxační místnost vám umožní strávit svůj sen sladkým nicneděláním. Hotel patří také mezi jedny z mála pražských ubytování s vířivkou na terase, z níž se vám naskytne romantický výhled na Pražský hrad. Pokud tedy toužíte navštívit nejlepší odpočinek v Praze, nechte své kroky vést právě do M Spa.