Tipy na předvánoční rozptýlení s Flexi Pass CARD

Po dvou covidových letech je tu konečně advent bez omezení a restrikcí. Nic nám tak nebrání, aby náš kulturní život zase nabral na obrátkách. Co takhle v předvánočním shonu zvolnit a navštívit divadelní představení, zhlédnout nové filmy nebo si zatrsat na koncertě? Máme pro vás tipy, kam zajít s rodinou nebo přáteli a zároveň ušetřit za lístky a vstupenky. Jediné, co k tomu budete potřebovat je vaše Flexi Pass CARD.

Nechte na sebe dýchnout vánoční atmosféru v kině

Už jste viděli film Vánoční příběh, romantickou komedii s Jiřinou Bohdalovou či Karlem Rodenem, která se odehrává na Štědrý den? Pokud ne, koukejte to napravit a zajděte si na něj s Flexi Pass CARD do sítě kin Cinema City nebo Multikina Cinestar.

Jestli vás romantika moc nebere a dáváte přednost humoru i vy si v kinech přijdete na své. Co nový film Grand Prix Jana Prušinovského, který stojí například za seriály Okresní přebor nebo Most. Můžete v tomto případě vyzkoušet menší kina, třeba Bio Oko nebo Kino Světozor. Všechna naše partnerská kina najdete zde.

Potřebujete zvednout náladu? Vyrazte do divadla

Pro všechny, kdo mají rádi divadla s dlouholetou tradicí, máme dobrou zprávu – s Flexi Pass CARD se rozhodně nudit nebudete. Zavítejte do Divadla Bez zábradlíDivadla Na Fidlovačce nebo Národního divadla v Brně či Moravského divadla Olomouc. Pokud se chcete opravdu od srdce zasmát doporučujeme zajít do Studio DVA divadlo na představení Líbánky na Jadranu s Evou Holubovou a Bohumilem Kleplem. Náladu si zvednete i u představení Čtyři dohody s Jaroslavem Duškem v Klubu Lávka. Prohlédněte si desítky divadel, kde můžete pořídit vstupenky na představení s volnočasovými benefity Sodexo.

Pro ty, co si chtějí zatrsat nebo poslechnout kvalitní hudbu

Nevíte, kam vyrazit na koncert? Inspiraci určitě načerpáte na stránkách WESTMUSIC nebo na Ticketportal, kde si můžete zakoupit vstupenky na nepřeberné množství hudebních akcí známých interpretů a kapel nebo třeba na populární operní představení Fantom opery. Milovníci klasické hudby zase ocení, že s Flexi Pass CARD mohou pořídit vstupenky na koncerty od České filharmonie nebo Janáčkovy filharmonie Ostrava. Zážitkem pro celou rodinu pak bude návštěva muzikálů Pomáda nebo Voda (a krev) nad vodou v Divadle Kalich. Kompletní nabídku koncertů a muzikálů, které lze navštívit s benefity Sodexo najdete zde.