Valentýnské tipy od značky NATAVA

Den svatého Valentýna se v posledních letech pevně zabydlel i u nás. A i když ho někteří stále ještě vnímají jako novodobý import komerčního svátku, jeho kořeny sahají hluboko do minulosti. Osobnost svatého Valentýna je nejčastěji spojována s biskupem z Terni v Itálii, který žil ve 3. století. Vztahují se k němu dvě legendy: Podle jedné byl sťat kvůli tajnému oddávání milenců, podle druhé pro své léčitelské schopnosti. I když už se skutečnou historii asi nikdy nedozvíme, romantická legenda se promítla i do spousty zvyků. Jedním z nich je i obdarovávání milovaných osob. My pro vás máme 3 tipy na zajímavé dárky od české značky přírodní a bio kosmetiky Natava, která se vyznačuje důrazem na kvalitu obsažených přírodních složek a ekologické obaly.

Řekněte to srdcem!

Přírodní tuhý šampon Ylang-ylang ve tvaru srdce ocení obdarovaný pro jeho jedinečné složení i vůni. Šampon v praktickém ekologickém balení se dokonale se postará o jakýkoli typ vlasů. Originální receptura v sobě ukrývá ricinový a konopný olej, kakaové a bambucké máslo a inulin, který pomáhá vlasy vyhlazovat a udržovat je hydratované. Obsažené biologicky odbouratelné jemné tenzidy z kokosového oleje je naopak zbaví nečistot a nepříjemné mastnoty. Stojí 249 Kč.

Více informací zde.

Jedinečný zážitek s masážními svíčkami Natava

Receptura pro masážní svíčky Natava je dokonale promyšlená. Speciální složení bambuckého a kakaového másla, luxusních olejů a esenciálních olejů se po zapálení svíčky rozpustí, čímž vytvoří masážní emulzi. Ta je zahřátá na ideální teplotu, aby nedošlo k popálení nebo nepříjemným pocitům. Kombinace cenných ingrediencí probudí smysly, vyživí pokožku, zregeneruje ji a zanechá ji vláčnou. Svíčky promění zdánlivě obyčejnou masáž v jedinečný zážitek.

K dispozici jsou varianty Síla ovoce, Květinová zahrada nebo Vůně Orientu á 349 Kč.

Více informací zde.