LADY CLUB Hospodářské komory Praha 1 má za sebou tradiční novoroční setkání

Je příjemné někam patřit, mít svoji komunitu, ve které je nám dobře, která nás umí nejen motivovat, ale i podpořit. Přesně takové prostředí vytvořila Eva Primus Kovandová, ředitelka kanceláře představenstva Hospodářské komory Praha 1. V roce 2019 založila pro členky tohoto jediného subjektu v České republice zřízeného zákonem, který sdružuje živnostníky a firmy, LADY CLUB.

Tradiční novoroční setkání určené pro dámy otevřela  Eva Primus Kovandová slovy: „Před sebou máme nový a velmi neznámý rok 2023, zamysleme se nad tím, co vše chceme zvládnout, jaké máme osobní i pracovní plány v tomto roce.“ Ingrid Šůrová, spoluzakladatelka clubu, v úvodu upozornila na několik pozoruhodností, které potvrzují, že ředitelka kanceláře je opravdu žena činu, která dokáže nejen motivovat, vzdělávat, ale i být nápomocná při udržování a posilování pozic a vztahů ve společnosti. „Eva spočítala, že letos je už naplánováno 70 akcí, a to nezapočítala nově zařazené kurzy,“ potvrdila Ingrid Šůrová.

Po přípitku následoval tradiční rituál, kterým je vytvoření si individuálního Bucket Listu pro rok 2023, který si každá LADY vložila do obálky, zalepila a zakladatelky klubu obálky ještě pro jistotu orazítkovaly. Celý balík obálek si v trezoru kanceláře počká na své rozbalení do ledna 2024.

Vrcholem novoročního setkání LADY CLUBU byla potěšující návštěva Dominika Chabra, nejkrásnějšího muže planety, který v loňském roce získal na Bali titul MAN OF THE YEAR 2022. Vstupenkou na tuto prestižní soutěž bylo 3. místo v soutěži Muž roku 2021.

Věříme, že příjemný podvečer je předzvěstí úspěšného podnikatelského roku. I vy se můžete se můžete přijít inspirovat a třeba zaznamenat zajímavé myšlenky a nové obchodní příležitosti, pokud se stanete členy Hospodářská komora Prahy 1.