Módní návrhářka Alena Wilson otevřela nový ateliér

Řadu let jsme mohli navštěvovat známou českou módní návrhářka Alenu Wilson v jejím butiku na Malé Straně. Oblíbily si ho ženy všech věkových kategorií, ale okolnosti ji vedly k důležitému rozhodnutí – butik uzavřít a otevřít atelier ve svém domě. Změna se ukázala jako nezbytná, musí se více věnovat rodině a především synovi, který se potýká s vývojovou dysfázií.

Alena Wilson nabízí kousky ze svých kolekcí a nadále poskytuje servis made-to-measure. Pracuje s luxusními topovými materiály z celého světa, takže vaše koktejlky, společenské šaty či kostýmky budou mít punc té nejvyšší kvality. Jste-li milovnice kabátů z australské vlny a kašmíru, určitě si vyberete a certifikát (od firmy Loro Piana) je samozřejmostí. Svoji oblíbenou návrhářku můžete už nyní navštívit na nové adrese: V Háji 1213, Hostivice. Ateliér je situován v krásném místě a autem do jejího nového působiště dorazíte z centra Prahy za pouhých 25 minut.

Alena Wilson bojuje proti zaběhlým standardům vyhublých modelek a prosazuje zdravě vypadající ženy. Na přehlídky zásadně najímá modelky s velikostmi 38 a 40. „Mám dar vidět skutečnou krásu každé ženy, to je moje hlavní inspirace – reálná krása, reálné tělo, reálná osobnost. Mým posláním je, aby se ženy v každém věku a s jakýmkoliv typem postavy cítily sebevědomé, silné a samozřejmě, hlavně, krásné,“ říká oblíbená módní návrhářka s rozpoznatelným rukopisem. Vždy vyváženě kombinuje ženskost, eleganci a luxus. Není divu, že její líbivé designy si oblíbilo mnoho žen známých z televizních obrazovek i společenského života.

ADRESA: V Háji 1213, 25301 Hostivice

TELEFON: +420 739 246 627

EMAIL: fashion@alenawilson.cz