Ples hotelu International v Brně slavil své šedesáté narozeniny

Ples hotelu International v Brně měl letos své šedesátky a řadí se do čela českých plesů s nejdelší tradicí. Stojí na pevných základech kvality, nepostrádá noblesu, ale ani eleganci. Je pověstný rodinnou atmosférou, která letos přilákala více než 650 hostů a přišla i celá řada známých osobností.

Eliška Bučková byla z plesu nadšená. „My Moraváci se umíme bavit, shodli jsme se s Vojtkovými, že to byl takový rodinný ples. Jsme s přítelem rádi, že jsme se rozhodli pro tento. Ještě jsme měli možnost být v Praze na jiném plese, ale takhle jsme si udělali celý krásný víkend v Brně a zakončili to tady," prozradila Eliška. To Inna Puhajková vynesla krásné šaty od návrhářky Sandry Markové. „Jsme kamarádky, rozumíme si i lidsky, ví, co mi sluší. Jinak já mám ráda plesy a vždy se snažím přijít jako dáma a také odejít jako dáma,“ prozradila sympatická moderátorka.

Večer společně strávily například moderátorky Sandra Parmová a Monika Leeová Košínová a skvěle se bavili i jejich partneři. „Všichni jsme se shodli, že to byla pecka akce, příjemná atmosféra a moc jsme si to užili, domů jsme se vraceli po půlnoci, a to kvůli dětem, jinak bychom zde zůstali na diskotéku Leoše Mareše až do rána" uvedla se smíchem Sandra Parmová.

Na ples se vydala také Bára Mottlová. Doprovodil ji její přítel, kterým je bronzový Men Supermodel World 2022 David Pleva. Pár vypadal šťastně a zamilovaně. Všestranná Eva Decastelo přijela s herečkou Lucií Zedníčkovou si příležitost zúčastnitb se plesu v Brně využily, ale s půlnocí se vytratily, ráno je prý čekaly pracovní povinnosti. Modelka Hanka Hana Vágnerová přišla s krásnou sestrou Danielou a doprovodil je módní návrhář Miroslav Michael Knot, jehož modely obě  vynesly.

Role moderátora se ujal Leoš Mareš, se svými hity vystoupila rocková kapela Olympic, dále skvělá Olga Lounová, uskupení Jazzika, Top orchestr Jana Smolíka, Šumichrást Malbohar a Party Leaders.

Kreativní gastronomie patřila k vrcholným zážitkům plesu, vše bylo v dokonalé souhře. Členitý prostor skýtal několik možností zábavy. V každém sále, kde se ples odehrával, byl skvělý program.