Jubilejní Ples hotelu International podle Inny Puhajkové měl vše, co hosté očekávají

Moderátorka Inna Puhajková přiznala, že miluje plesy i tance všeho druhu, ale nesmí  chybět  dobré pití, dobré jídlo, dobrá hudba a hlavně dobrá společnost. Na jubilejní Ples hotelu International v Brně se velmi těšila a ten prý nepostrádal nic, co k dobrému plesu patří.

Každý obdivoval její krásně padnoucí šaty. „Já už jsem pár let věrná návrhářce Sandře Markové, takže i tentokrát jsou šaty od ní. My si rozumíme nejen lidsky, ale i stylově v otázce vkusu. Střihy jsou na moji postavu, cítím se v tom dobře, nemám důvod to měnit,“ prozradila krásná Inna.

K blízkým narozeninám přemýšlí, že by si nadělila nějaké to cestování. „Miluji Ameriku, strávila jsme tam i pár let a kamarádka mě už čtyři roky láká do L.A., San Francisca atd. Já jsem nikdy nebyla v Kalifornii, takže zrovna společně řešíme, že bych za ní konečně dorazila, ale je to stále otevřené, uvidíme, jak to dopadne,“ říká moderátorka a dodává: „U mě člověk nikdy neví, já většinou věci řeším hodně na poslední chvíli. Jsem schopná vlastně si něco buknout den před odletem, takže už mám volno v práci zařízené a teď už se jenom řeší, kam to bude,“ přiznala Inna Puhajková, jak to má s cestováním.