Sandra Pospíšilová-Parmová je překvapená, kolik před první třídou rodič musí udělat rozhodnutí

Moderátorka Sandra Pospíšilová-Parmová na brněnském výstavišti zavzpomínala, proč nechtěla sobě, ale ani okolí odtajnit pohlaví svého druhého dítěte. Celé tři týdny prý ležela doma na stole nerozlepená obálka, ale jako Kozoroh je však hodně zvědavá, takže nevydržela. 

„U prvního miminka jsem si moc přála holčičku a měla jsem štěstí. U druhého mi to bylo jedno, ale manžel si trošičku víc si přál syna, protože má z předchozího vztahu dceru, takže si přál zažít jaké to je, mít syna. Měli jsme doma tu obálku a já ji prostě nechtěla rozbalit. Tehdy jsem ještě neoznámila ani to těhotenství a už jsem měla vidět pohlaví. Chtěla jsem si tu informaci ještě nějakou dobu nechat pro sebe,“ vysvětluje Parmová své tehdejší pohnutky.

„Manžel už ale byl nervózní, a tak jsme to po třech týdnech rozbalili. A byl tam chlapeček, takže manželovi se sen splnil,“ doplnila moderátorka, která je s malým Leonkem už dva a půl roku na mateřské dovolené. O tři roky starší dcera Emilka se chystá letos v září do školy. „Vybrali jsme jednu školu, do které spádově patříme, a potom dvě soukromé školy, které jsou na dojezd do patnácti minut. Je to pořád docela těžké rozhodnutí a já jsem až překvapená z toho, kolik před první třídou rodič musí udělat rozhodnutí, pokud chce dopřát dítěti to nejlepší,“ popsala moderátorka, která nyní žije s manželem u Brna.

Třináct let žila v Praze, pochází přitom ze severní Moravy, konkrétně Frenštátu pod Radhoštěm. „Já jsem s Brnem koketovala vždycky, mě je asi souzené. Měla jsem několik dřívějších partnerů z Brna a po posledním rozchodu jsem se zařekla, že už s Brnem nechci mít vůbec nic společného. Pak mně kamarádi seznámili s mým současným manželem Pavlem a ten je prostě tak úžasný chlap, že zaplaťpánbůh, že jsem ho potkala. Jsem  opravdu šťastná, on je rodilý Brňák a máme kousek za Brnem domeček. Myslím si, že pro výchovu dětí a pro ten rodinný život je prostě Brno úplně úžasné,“ rozplývá se moderátorka zpravodajství na Primě, která nechyběla i na brněnském výstavišti na veletrhu ProDítě.

Výbavičku pro obě děti už sice nepotřebuje, ale ráda si ji prochází. „Je totiž úžasné, když se můžete na všechno podívat na jednom místě a přímo si to tady porovnat a osahat. Protože když nakupujete přes e-shopy, nesáhnete si na materiál, noční košilky nebo bodýčka pro dítě a tady je prostě možnost se na všechno podívat,“ doplnila Pospíšilová.