V Aquapalace Praha se otevírá nové turistické informační centrum

V největším aquaparku ve střední Evropě se otevírá pro všechny návštěvníky nové turistické informační centrum. Otevřené bude po dobu 7 dní v týdnu, a to v časovém rozmezí od 10 do 20 hodin. Mimo jiné nabídne návštěvníkům Aquapalace Praha informace i o dalších turistických atrakcích v Posázaví a zajímavých tipech na výlet ve Středočeském kraji.

Nově otevřené turistické informační centrum v Aquapalace Praha splňuje standard služeb kategorie „A“ dle Jednotné klasifikace turistických informačních center České republiky a patří tak mezi 22 nejlepších. Návštěvníkům nabídne zajímavé tipy na výlet, ale i další informace o turistických atrakcích ve Středočeském kraji a jeho okolí.

Nejzábavnější atrakcí ve Středních Čechách je aquapark v Čestlicích

Ve Vodním světě Aquapalace Praha zažijete adrenalin, relax ale i moře legrace při jízdě na skoro kilometr dlouhých tobogánech. Vyrazte s celou rodinou do čestlického aquaparku a užijte si den plný zábavy! Nezapomeňte navštívit i zdejší Palác Pokladů, který především udělá radost malým, ale i velkým snílkům díky pohádkově romantické atmosféře. Navíc se zde nachází pravé mořské vlnobití!