BOHEMICA BOOKS bylo při svém představování poctěno vzácnou návštěvou

Je to jen několik dnů, kdy se BOHEMICA BOOKS velmi specifické nakladatelství představovalo v CAFE ART OF ALCHEMY, v kavárně s jedinečnou atmosférou, veřejnosti. Od běžných knižních podniků se liší nejen svými tituly, ale i přístupem k tomuto segmentu. V jeho čele stojí svorně již několik let Karel Svoboda a Roman Stříbrný a označují se za společenství lidí, pro které je vydávání knih tím nejlepším způsobem seberealizace a tvoření v záměru, který je v souladu s lidskými principy vzájemných vztahů.

Nakladatelství představovalo mimo jiné i svůj nejnovější titul Mysl celého těla.  Kniha je souhrnem nových vědeckých výzkumů, které potvrzují, že mysl je spojena s každou částí našeho těla, nejen s mozkem. Kniha je o vlastních zkušenostech mezinárodně uznávaného kanadského psychiatra Dr. Thomas R. Verny, který se osobně zúčastnil setkání přátel knih a nakladatelství BOHEMICA BOOKS v doprovodu své milé ženy Sandry. Přítomní novináři a hosté byli jeho návštěvou velice potěšení.

Autor srozumitelnou formou představuje čtenářům fascinující syntézu nejnovějších lékařských výzkumů z oblasti fyziologie, epigenetiky a kvantové fyziky. Přináší důkazy o tom, že nejen nervové, ale i tělní buňky uchovávají paměť, dodávají informace při genetickém kódování a přizpůsobují se změnám v životním prostředí. Buněčná paměť není pouhou abstrakcí, nýbrž řádně vědecky doloženým faktem, jenž může brzy proměnit celé naše chápání paměti.

Dr. Thomas R. Verny pochází z bývalého Československa a v Praze byl jen na krátké návštěvě. Jeho hlavním důvodem cesty byla účast na mezinárodním kongresu Mysl těla.

Pozvání také přijali rozhlasová a televizní moderátorka Štěpánka Duchková, herečka Kristýna Janáčková, oblíbená česká houslistka Markéta Muzikářová, atomový fyzik Jan Rak, dula a lektorka Karolína Tehrani, lektorka inteligentního pohybu a organizátorka mezinárodního kongresu Mysl Těla Tereza Winklerová, spoluzakladatelka aktivace potencialu Lenka Melicharová a dokumentarista Petr Horký.

V nabídce BOHEMICA BOOKS také objevíte beletristické a dětské tituly, audio knihy, CD, DVD i motivační karty, ale především knihy o osobním rozvoji. Většina z nich je určena pro specificky založené čtenáře, ale jistě obohatí každého, kdo prahne po poznání podstaty života a zdravého fungování těla.

Nabídka je skutečně výjimečná, a tak se můžete zahloubat do knih jako je Objev svou inteligenci těla, ve které trenér vědomí a transformace Karl Grunick ukazuje, že tato síla není neuchopitelná ani mystická. Představuje nám především cestu, jak můžeme být více sami sebou, jak lépe ocenit příbytek své duše. Upozorňuje také na to, že si málo uvědomujeme, že své tělo máme vždy a všude s sebou, které vždy cítí, co je pro nás dobré, jen rozum nám to občas hatí díky své ambici být primárně úspěšným. Dalším zajímavým titulem je Bílá kniha, která přináší učení o naprosté svobodě a božskosti lidstva. Mezi poutavé tituly patří také knihy Dr. D. Hawkinse, který čtenářům přibližuje, jakým způsobem se na různých stupních vědomí chová lidské ego, ale i jak se projevují jeho přirozená omezení. Knihy jsou analyzovaným souhrnem poznatků, stejně tak praktickou příručkou.

Na trhu nenajdete obdobného nakladatele s vlastním e-shopem, jakým je BOHEMICA BOOKS.

Foto: Josefína Šlechtová