Dominik Chabr dal lekci satiričce Bubílkové, ona mu to oplatila v masérně

Dominik Chabr, nejkrásnější muž planety, držitel titulu Man Of The Year 2022 a bronzový Muž roku 2021 se vydal do Františkových Lázní. Trochu relaxace prý už potřeboval. Pro odpočinek zvolil skvělé místo, kterým je Spa Resort Pawlik a nebyl jedinou známou tváří, kterou hosté potkávali v bazénu, na procedurách i ve stylovém Café PAWLIK.

Služeb v resortu si užívala také přední česká satirička Zuzana Bubílková, která denně navštěvovala posilovnu i tělocvičnu a protože je Dominik fitness trenér skončili spolu u nářadí… Neděste se, šlo jen o přátelskou lekci. „Paní Bubílková je skvělá. Kdyby každá dáma byla tak důsledná a chodila denně cvičit, neuvidíte obézní ženu,říká světový krasavec, ale každý by s ním asi nesouhlasil, ale v mnoha případech musíme připustit, že asi má pravdu. A jak mu to oplatila Zuzana Bubílková? Budete se divit, v masérně dala do těla ona jemu.

Ještě před odjezdem do Fratiškových Lázní se byl Dominik Chabr podívat na castingu Muže roku a snažil se najít svého nástupce. Možná, že byl už v prvním kole, ale sám moc dobře ví, že bez píle a intenzivní přípravy není úspěch jistý. „Jsem zvědavý, jací budou letošní finalisté. Té soutěži vděčím za hodně. Pak se chystám na natáčení reklamy a kvůli filmu se učím jezdit na koni.  Čeká mne také focení v Itálii a ještě pojedu na Bali, kde budu předávat cenu svému nástupci. Já od malička sportuji a tělo zatím poslouchá. Občas si ale dopřeji relaxační masáž nebo bylinkovou koupel,“ prozradil Dominik a liboval si v bahenní koupeli, kterou poprvé okusil ve Spa Resortu Pawlik.