Tipy na velikonoční čokoládu Steiner & Kovarik

Velikonoce jsou jedny z nejkrásnějších svátků, kterým každý přikládá dle svého smýšlení jiný význam. Pro všechny jsou to ale svátky jarní, po nichž už si možná říkáme – konečně přijde to jaro! Děti se těší po době „od Vánoc“ na další nadílku a možná i dávku pohádek v televizi. Velikonoce ke svým zvykům přináší i čas hojnosti, setkávání a hodování. Proč si nedopřát, nejen jako nadílku, kvalitní čokoládu?  Víte, že zdravou čokoládou Steiner & Kovarik, si můžou vychutnat i vegetariáni, ale i ti, co se neustále snaží hubnout? Není čokoláda, jako čokoláda!

Kvalitní čokoláda, je superpotravina, která je vyráběna z nejkvalitnějších kakaových bobů, a vzniká tzv. bean-to-bar. Pouze tehdy zůstanou zachovány všechny živiny. Kakaový bob se zpracuje celý, neodděluje se kakaové máslo, ale to se také použije. Proto i mléčná čokoláda, která je bean-to-bar, je velice kvalitní a chutná.

Takováto čokoláda zasytí a má také protisrážlivé účinky. Zlepšuje zdraví cév, průtok krve a činnost srdce. Snižuje krevní tlak a hladinu cholesterolu. Zabraňuje rozkladu kolagenu, a tak má blahodárný vliv i na naši pleť. Dodává tělu vitamíny A, B1, C, D a E a řadu minerálních látek: selen, mangan, zinek, vápník a měď. Kakaové boby patří mezi jedny z nejbohatších potravin na hořčík, pro sportovce tak kvalitní vysokoprocentní čokoláda představuje vynikající svalový relaxant.

Tak vyzkoušejte třeba zajíčka z bílé čokolády.

Velikonoční zajíček z hořké čokolády (i ve variantě z mléčné čokolády)

Hořká čokoláda jako naprostá klasika tvoří základ pro tohoto roztomilého zajíčka a je v limitované formě ručně vyráběna v čokoládovně Steiner & Kovařík z těch nejlepších ingrediencí. Její omamnou vůni a chuť měli možnost vyzkoušet zákazníci z celého světa.

Velikonoční zajíček, Steiner & Kovarik různé varianty čokolád - 258 Kč

Více informací naleznete na https://www.steinerkovarik.com/

Veškeré delikatesy můžete zakoupit na https://eshop.steinerkovarik.com/