Zuzana Bubílková po operaci palce už zase posiluje jako o závod

Česká satirička Zuzana Bubílková se jen tak nenechá něčím zaskočit. V lednu podstoupila operaci vbočeného palce na noze a už zase trénuje naplno. Přiznala však, že nezbytné omezení pohybu se neblaze podepsalo na celkové kondici. Cítila, že už bylo nezbytné zatnout trochu zuby, aby se dostala do formy. Aby jí to šlo lépe, vydala do Františkových Lázní a urychlila tak návrat do svěžího tempa.

„Doma jsme ležela, nevešla jsem se do boty a pak ještě několik týdnů nosila ortézu. Moje svaly mi někam zmizely. Tady ve Františkových Lázních mi naordinovali perličkové koupele, chodím hodně plavat do skvělého Aquafora a denně jsem v posilovně. Svaly mám jako hadry, tak se snažím,“ potvrdila Zuzana Bubílková. Ve Spa Resortu Pawlik si nejvíce pochvaluje, jak jsou propojeny jednotlivé pavilony, které jsou propojeny chodbami, ale není prý nad pohyb v přírodě.

Navštívit Františkovy Lázně a nejít se podívat k „Františkovi“, tak to by bylo jako kdyby chyběla jedna z nejdůležitějších procedur.  „Sáhla jsem mu na nožičku, to prý přináší štěstí. Tam, kam sahají dámy, když potřebují otěhotnět, to už nemusím. Já syna mám, žije v USA a čeká už druhé dítě. Budou mít holčičku. Chystám se za ním, snacha mě požádala o pomoc, tak budu hlídat staršího vnoučka a venčit psa,“ svěřila se satirička

Ve Františkových Lázních se nejen léčila, ale věnovala se i své profesi a vystoupila se svými hosty v talk show. Pozvání na podium přijali: nejkrásnější muž planety Dominik Chabr a herec Jan Přeučil. „S Dominikem jsme už spolu vystupovali. A mít hosta pana Přeučila, to je svátek. On je v Resortu Pawlik na léčení po operaci kyčle a musím říci, že už chodí mnohem lépe. Frajersky se opírá o hůlku a občas se stane, že ji někde zapomene. Je tedy už skoro zdravý,“ smála se Zuzana Bubílková. Průvodní slovo měl David Novotný, ředitel soutěží Muž roku a Anděl mezi zdravotníky.