Jarní kosmetické novinky BeautySense si přišly vyzkoušet veřejně známé ženy

BeautySense přichází s řadou jarních novinek, se kterými se přišlo blíže seznámit několik veřejně známých žen, kde chyběli muži. Možná i proto, že odpoledne mělo podtitul Ženy pro ženy.

Francouzská kosmetika Thalion a její nová řada Thalisens vás prostřednictvím tělové péče dokáže přenést na slunnou písečnou pláž, a prostřednictvím všech smyslů začnete relaxovat. „Zavřete oči a představte si, že sedíte na pláži, nohy se dotýkají horkého písku a nasloucháte písni moře. Sluneční paprsky vás jemně hladí po tváři a vzduchem se nese vůně právě rozkvetlé květiny tiaré. Květinovou vůni doplňuje jasmín se svým plným, smyslným aroma a celou energizující vlnu uzavírá podmanivá vůně květu frandžipánie. Taková je nová 100% přírodní řada Thalisens - nejkrásnější letní den naplněný sluncem, kdy vše, co může, kvete naplno a vy se nacházíte uprostřed sladkého nicnedělání,“ popsala novinku, kterou můžete vyzkoušet ve vybraných kosmetických salónech, majitelka BeautySense Pavlína Kučerová. Thalion nabízí opravdu velmi kvalitní produkty na domácí péči. Tato mořská kosmetika, která je na trhu více než sedmadvacet let, pochází z Bretaně a obsahuje více než 96 % složek přírodního původu.

Zajímavou novinkou je vysoce účinné ošetření rtů s Micro-retinolem přírodní značky Pevonia, která je zaměřena na zlepšení kontur rtů a pomáhá napravit a vyhladit vrásky, rýhy a linie rtů jen v několika snadných krocích. Pevonia Micro - Retinol Collagen & Retinol Lip Repair vyhladí rty, hloubkově hydratuje a poskytuje nejen jim podpůrnou péči, ale i jejich okolí.

Úplnou novinkou v portfoliu BeautySesense je izraelská značka Biofor, která je postavena přímo na revolučních základech prospěšných v péči o pleť. Celá řada produktů založena na inovativním terapeutickém přístupu, který umožňuje kožním terapeutům poskytovat personalizované ošetření pleti. Po hloubkové diagnostice metodou GSE kosmetička vybírá ty nejhodnější ingredience pro pokožku dle terapeutického cíle – omlazení pleti, zklidnění pleti, zvýšení vlhkosti pleti, výživa suché pleti a ochrana před volnými radiály. Mezi prvními, kdo mohl tuto jedinečnou novinku vyzkoušet, byla herečka Martina Preissová, která se stala kmotrou Ampulite krému této značky.

„O pleť pečuji pravidelně. Naučila jsem se o pleť starat nejenom večer, když jdu spát, ale i ráno, což nebývá vždy u mnohých pravidlem. A díky pravidelné péči a rituálům, ale také protože chodím pravidelně na čištění, jsem předešla mnohým vráskám a mnohým problémům s pletí. Protože je moje pleť zatěžována divadelním líčením minimálně obden, tak je péče potřebná. A navíc když jdu na kosmetiku, tak tím získám čas a klid pro sebe,“ svěřila herečka a přesvědčila tak přítomné dámy, že je tou správnou kmotrou nové kosmetické značky v portfoliu BeautySense. Svěřila se také, že jejím třem mužům doma chvíli trvalo, než pochopili, co maminka tak dlouho v koupelně dělá: „Jen tedy pro manžela a syny je stále velkou záhadou, co v té koupelně tak dlouho dělám. Ale už jsem si ten čas pro sebe vydobyla a jsem za to ráda, že jsem se pravidelnou péči naučila, a že jsem v té péči našla doslova rozkoš.“

Moderátorka Lejla Abbasová k pravidelné péči o pleť dochází až s věkem. „Dříve tomu bylo tak, že jsem se o pleť moc nestarala, a vlastě jsem si obličej jen umyla a něčím namazala. A až v červnu na první akci s BeautySense jsem zjistila, co všechno jsem dělala špatně. Naučila jsem se například pracovat s odličovacím mlékem. Snažím se o sebe starat. A teď to není placená reklama, ale opravdu mi vyhovuje kosmetika od BeautySense, jejich produkty a značky jsou lehké a člověk má díky tomu pocit, že se kosmetika lépe vstřebá. A je to opravdu doporučení ze srdce,“ vysekla Lejla poklonu majitelce BeautySense Pavlíně Kučerové a hlavní školitelce BeautySense Gabriele Tiché. Dodala také, že není rozhodně dobrý příklad pro ženy, protože s péčí o pleť měla začít dříve: „Nejsem ten dobrý příklad, ale o to víc vím, že se o sobe mám starat. Protože už jsem vyzkoušela všechny ty nesprávné cesty a jsem tedy vděčnější, když mi někdo poradí, jak to mám dělat správně. Jsem strašně ráda, že jsem narazila na tuto kosmetiku, která mi vyhovuje. A vím, že se když se budu starat dál a budu chodit i na kosmetiku, tak to bude jenom lepší a lepší. A je vlastně zázrak, že vypadám jak vypadám, i když na sobě pár vrstev make-upu mám,“ uzavřela se smíchem čtyřnásobná maminka.

Moderátorky Miluše Bittnerová a Štěpánka Duchková se svorně shodly, že svojí pleti věnují velkou péči. „Já chodím pravidelně a ráda na kosmetiku. A moc ráda bych se svěřila i do rukou kosmetiček, které pracují s produkty od BeautySense. Pleti věnuji velký prostor i doma a nemám problém chodit v pleťové masce ani před manželem,“ popsala svoji rutinu Štěpánka Duchková.

To Miluše Bittnerová se v masce před manželem stydí, ale už se prý osmělila před dcerou. „Já na kosmetické ošetření bohužel nemám kvůli dceři čas, proto se pleti věnuji doma a velmi intenzivně. Kromě čištění, sér a krémů, si dávám pravidelně i různé masky. A už se ani nestydím chodit před dcerou v masce, už se mě i přestala bát,“ vysvětlila s humorem sobě vlastním moderátorka Víkendové Snídaně s Novou.

Muzikálová zpěvačka Marie Křížová má s narozením dětí ještě méně času na péči o pleť, ale snaží se být důsledná. „Jsem divadelní herečka, takže mám často na obličeji i to, co bych tam mít neměla. Ale já se samozřejmě snažím všechno vzorně sundat každý večer a pleť vyživit. Používám pravidelně přírodní kosmetiku a byť ke kosmetičce nedocházím, ta jsem moc ráda dnes přijala pozvání a těším se, že se dozvím něco nového,“ vysvětlila muzikálová diva, která exceluje především na prknech pražského divadla Kalich.

Cvičitelka Hanka Kynychová je v péči o pleť premiantkou. „O pleť se starám opravdu hodně  a kvalitně. Vedli mě k tomu už moji rodiče. Pravidelně pleť čistím, i když nejsem nalíčená a to několikrát denně. Po každé cvičební lekci si po umytí pleť tonizuji, nanesu sérum a krém. Večer se vždy odličuji a několikrát týdně používám pleťovou masku,“ vysvětlila autorka několika fitness programů a dodala: „Kosmetika od BeautySense mojí pleti velmi vyhovuje, zejména pak značka Pevonia. Velmi ráda se pak svěřuji i do rukou odborníků a na kosmetiku chodím pravidelně. Velmi jsem si také oblíbila lymfatické masáže obličeje.“

Módní návrhářka Martina Pipková Loudová také příliš času na péči o pleť nemá, ale snaží se dodržovat základní péči, a když jí čas dovolí, navštíví i kosmetické studio: „Já se každý večer pravidelně odličuji a mažu se klasickým krémem a očním krémem. Mám ráda i pleťové masky, které jsou s mými třemi dětmi takovým občasným večerním rituálem.“

Více o novinkách v portfoliu BeautySense naleznete na www.beautysense.cz