Olga Lounová nerada usedá na koně, kterého nezná

Činorodá Olga Lounová se v listopadu loňského roku stala maminkou překrásné Ariannky. Zahrnuje ji svoji nekonečnou láskou, tak jak miminka mají být zahrnována a potvrdit to mohou i návštěvníci brněnského výstaviště, které s malou dcerkou navštívila.

Na Národní výstavě hospodářských zvířat byla přímo unesená krásnými chovnými kusy a když dorazila ke koňskému výběhu, bez jakéhokoli přemlouvání odvážně vyskočila do sedla a překonala několik překážek středně náročné stezky. “Celý život se snažím naučit jezdit na koni a pořád to ještě neumím. Mám i videoklip na koních a miluji je. Hrála jsem i koňské pólo, ale mám před nimi stále velký respekt,” prozradila odvážná Olga Lounová. Přiznala však, že velmi nerada usedá na hřbet koně, kterého vůbec nezná, ale na výstavě udělala výjimku.

“Je to zvíře, které od odmalička neustále maluju a tady ti, co tu jsou, jsou prostě úžasní,” přímo se rozplývala Olga u výběhů. “Návštěvu Národní výstavy doporučuji všem milovníkům koní a vozí tady i děti. Je to tu fakt krásné,” dodala Olga a s neskývaným nadšením pokračovala v prohlídce dalších pavilonů I venkovních expozic.