Víte, co probírají v divadelní šatně herečky? Míša Pecháčková nám to řekla!

Představitelka Sid z primáckého seriálu ZOO a Sofie z muzikálu Okno mé lásky, herečka Michaela Pecháčková, se opět objevila na druhém castingu soutěže Muž roku, aby svými postřehy pomohla vybrat finalisty soutěže mužské krásy a sympatií. Přiznala, že i v divadelní šatně se chlapi probírají.

„V šatně probíráme kdeco, kosmetiku, recepty, vztahy a jasně i kluky. Teda, abych to uvedla ve správném pořadí, nejdřív ty kluky a pak teprve recepty. Je to takový náš informační kroužek. Je to osvěžující,“ smála se Míša, která se zúčastnila obou castingů a v duchu si tipovala kluky, které by ráda viděla na finále. „Pár tipů mám, ale sestavení finálové dvanáctky nechám na řediteli soutěže Davidovi Novotném. A uvidíme, jestli se tam ti moji vyhlídnutí probojují.“

Z fitka přiběhl účastníky castingu pozdravit finalista soutěže z roku 2020 a model Lukáš Veitl. Cesta k jeho úspěchu byla těžká. Z nemocniční postele se svojí disciplínou a cílevědomostí dostal tam, kde je. „Tenkrát jsem si dal cíl, že se chci vrátit k naturální kulturistice. Pak přišel Muž roku a začalo se to nabalovat. Chce to důslednost, neslevit a pořád na sobě pracovat,“ uvedl Lukáš Veitl, který v červnu končí studium ekonomie a managementu a bude se pyšnit inženýrským titulem. Přesto si někdy vzpomene na chvíle, kdy měl osudnou bouračku. „Nejhorší je, když jedu v autě a řídí člověk, kterému moc nevěřím. Když jsme si v Casablance brali taxíka, málem jsem to nevydržel, bál jsem se. Sám ale řídím a mám opravdu respekt. Člověku se pootevřou oči, až když se něco stane,“ uvedl Lukáš Veitl, jehož velkým koníčkem je cestování. Letos s přítelkyní plánují cestu po Asii.

V prostorách sídla Pojišťovny VZP, a.s. budoucí finalisty soutěže Muž roku 2023 vybírali také moderátorka Zuzana Bubílková, hudebník Gabriel Grillotti, předsedkyně představenstva PVZP, a.s. Halina Trsková a samozřejmě prezident soutěže Muž roku David Novotný. Představení finalistů Muž roku 2023 se uskuteční na tiskové konferenci 5. června.