Písecký víkend módy a designu pomáhá skrze tašky plné pomoci

Písecký víkend módy a designu se koná 19. a 20. května 2023 a letos se sebou přináší novou iniciativu – tašky plné pomoci. Tyto tašky zahrnují volné vstupenky na unikátní workshopy a produktové dárky od prémiových značek přírodní kosmetiky, doplňků stravy a dalších partnerů akce. Výtěžek z jejich prodeje podpoří Nadační fond Propolis 33 Lilie Khousnoutdinové. Taška plná pomoci nabízí skvělý způsob, jak pomáhat a zároveň si užít Písecký víkend módy a designu naplno. Hodnota tašky plné pomoci je 7136 Kč a prodává se za 1590 Kč.

A co je obsahem takové tašky? Vedle volných vstupenek na přednášky a workshopy je součástí lak na nehty od značky přírodní kosmetiky PULO, relaxační sprej od Cannoru, sprchový gel s arganovým olejem od Moroccan Sense nebo aktuální číslo lifestylových novin What News. Můžete se také těšit na malinovou směs na podporu ženského zdraví a levandulovou pleťovou vodu od Dědka Kořenáře, karameládu od značky Wild & Coco nebo Biorganica Inlight bio tělový olej s arnikou. Navíc díky účasti na workshopech získáte přístup k unikátním informacím a radám.

První seminář s názvem Osobní styl s podpisem slow povede designérka a průkopnice udržitelnosti Kamila Vodochodská. Těšit se na ni můžete 19. května 2023 od 15:00 do 16:30 hodin v Kulturním domě Písek. Její workshop vás pozve na cestu k definování osobního stylu. V semináři se dozvíte, jak váš šatník ovlivňuje kvalitu vašeho života a jak můžete své nákupy uskutečňovat v souladu s principy udržitelnosti. Jeho hodnota je 1500 Kč.  

Jak si užít těhotenství a porod prozradí Lilia Khousnoutdinova na svém workshopu. Neexistuje žádný univerzální recept, jak mít dokonalý porod, ale na tomto semináři budou prozrazené tipy a triky, jak si těhotenství a porod maximálně užít! Speciálním hostem bude MUDr. Martin Votýpka z písecké nemocnice. Workshop má hodnotu 1 250 Kč a proběhne 19. května 2023 od 17:00 do 18:30 v Kulturním domě Písek.

Chcete se dozvědět více o kvalitních přírodních materiálech? Zuzana Melicharová, zakladatelka zodpovědné módní značky JUSTLOVE, vás provede světem udržitelnosti a vysvětlí, co je tak fascinující na práci s přírodními materiály. Během tohoto interaktivního workshopu budete mít možnost vyzkoušet si na vlastní kůži různé textilní materiály a zjistit, co na tom kašmíru vlastně je! Dozvíte se také o dobrodružné cestě, kterou zakladatelka podnikla do Mongolska. Seminář se bude konat v Divadelce, 20. května 2023 od 9:00 do 10:00 hodin.

Workshop Motýlí tanec s Mgr. Lenkou Ptáčníkovou proběhne 20. května 2023 od 10:00 do 11:30 hodin v Divadelce. Jeho cena je 750 Kč. Zaměří se na cykličnost ženy a udržení zdraví v rovnováze. Workshop se bude věnovat praktickým radám ohledně stravy a používání bylin.  

Písecký víkend módy a designu podporuje Nadační fond Propolis 33, který se věnuje převážně ženským charitativním a osvětovým iniciativám. Nadační fond Propolis 33 podporuje široké spektrum projektů týkajících se témat, jakými jsou plánované rodičovství, mateřství, reprodukce, děti nebo genderová rovnost. Tento fond také podporuje vzdělávací, kulturní, umělecké a ekologické projekty. Pod záštitou Nadačního fondu Propolis 33 vznikly projekty: Jsem žena, Žena v zenu a Ať můžou. Zakupte si tašku plnou pomoci a nechte se za svou pomoc obdarovat.  

Více informací naleznete zde.