Trička s potiskem u Čechů získávají na stále větší popularitě

Také chcete vyjádřit svou osobnost?  Pusťte ke slovu nestárnoucí klasiku – tričko s potiskem. Díky specializovaným prodejnám navíc můžete plně projevit vlastní kreativitu a nechat si vyrobit triko podle svého návrhu, případně si vybrat z desítek stylových i vtipných potisků na e-shopech, jako je Tričkový.cz.

Tričko s potiskem může být super základ k pracovnímu i volnočasovému outfitu. Elegantnímu saku dodá vtip a kreativitu a sportovnímu looku zase potřebné pohodlí. Trička navíc nikdy nevyjdou z módy, protože se umí jednoduše přizpůsobit aktuálním trendům. „Když si navrhnete vlastní potisk, nápis nebo obrázek, budete mít skvělý pocit, že je váš outfit jedinečný a vyjadřuje vaši osobnost. Určitě se vám pak nestane, že se potkáte s člověkem ve stejném, a často nekvalitním triku z módního řetězce,“ říká Michal Misiewicz, zakladatel společnosti Tričkový.cz.

Triko je natolik univerzální kousek, že stačí vybrat správnou velikost a střih a bez problémů sedne každé postavě. Šik potisku se nemusí bát ani starší ročníky a svůj letní šatník s ním oživíte i bez vysokých finančních nákladů. Aby vám vaše originální triko vydrželo víc než jednu sezonu, vyplatí se najít výrobce, který si dává záležet na kvalitě materiálů a vhodné technologii.

„Každý design, materiál i umístění potisku vyžaduje pečlivý přístup a správně vybranou metodu tisku, tak aby výsledek vypadal perfektně a měl trvalou kvalitu,“ vysvětluje Misiewicz. „Solidní výrobce by vám měl umět poradit tak, abyste si pro svůj potisk vybrali tu nejlepší technologii. U nás bereme kvalitu provedení jako závazek a baví nás hledat nová řešení, jak naše služby vylepšit,“ dodává.

Setkat se tak můžete s digitálním DTG tiskem nebo sítotiskem, pro hůře přístupná místa, jako je prostor pod paží nebo v podšívce, je ideální tzv. flex fólie, sportovní oblečení vyžaduje tisk pomocí sublimace a náročnější kousky oblečení dokáže ozdobit také počítačové vyšívání. Ať už si navrhnete vlastní potisk, nebo si vyberete z hotové nabídky, nápaditě se vyhnete omezené nabídce běžných obchodů s rychloobrátkovým zbožím a dáte stoprocentní průchod svému vlastnímu já.