Dokonalý svatební den vyžaduje nezapomenutelný oděv

Když ve vašem životě zazní svatební zvony, je to okamžik, na který nikdy nezapomenete. Je jisté, že se v tento den budete chtít cítit dokonale. A to nejen po stránce vzhledu, ale i pohodlí. Jak asi bude na svůj svatební den vzpomínat nevěsta, která se po celou dobu obřadu musela potýkat s nepadnoucím střihem šatů, klouzajícími ramínky nebo příliš dlouhou vlečkou?

Pokud o své svatbě sníte už odmalička, nenechte nic náhodě. Najít dokonalé svatební šaty nebo oblek je obtížný úkol, který však můžete poměrně jednoduše obejít. V zakázkovém krejčovství si pořídíte nejen oblečení pro každodenní nošení, ale právě i svatební garderobu, která splní všechny vaše požadavky i očekávání.

Dokonalý střih

Aby byl váš svatební den perfektní, svěřte své nápady a inspirace do rukou odborníků, kteří vaší představě vetknou život. V rodinném krejčovství TESSUTO není nic tabu. „Šaty vždy šijeme tak, aby elegantně zapadly do celkového svatebního konceptu a staly se nezapomenutelnou třešničkou vašeho velkého dne,“ popisuje práci svého týmu Eliška Trnka, majitelka krejčovství. Mistryně v krejčovském oboru spojí vaše nároky s požadavky vaší postavy, místem konání svatby i aktuálními módními trendy, díky čemuž vykouzlí nezapomenutelné a zcela originální šaty.

Svatební den není jen o nevěstě, i když se k ní upírají zraky všech.  Ženichův oblek by měl k nevěstiným svatebním šatům perfektně pasovat, proto je nejlepší, když se v jednom krejčovství tvoří oba oděvy naráz. I to je v krejčovství TESSUTO možné. Pokud ctíte tradice, můžete samozřejmě ženichovi ponechat podobu svatebních šatů utajenou až do posledního okamžiku.

Krása v každém detailu

Svatební šaty netvoří jen nadýchaná sukně, stejně jako u pánského obleku nezáleží jen na saku. Detaily hrají ve výsledném vzhledu obrovskou roli. V TESSUTO se kromě výběru vhodného materiálu a střihu s maximální pečlivostí soustřeďují také na ručně přišívané detaily, jako jsou perličky, zdobné krajky či manžetové knoflíčky. Pokud budete v den svatby potřebovat asistovat při oblékání nebo focení, dámy z krejčovství vám budou k dispozici.  

Svatební dress code

Svatba je nezapomenutelnou událostí, i když se jí účastníte „pouze“ jako hosté. Nejen družičky, svědci a rodiče novomanželů by měli zvolit vhodný oděv, nároky na oblékání jsou většinou kladeny i na ostatní návštěvníky. V krejčovství si můžete nechat na míru ušít skvěle padnoucí šaty nebo oblek v požadované barvě nebo stylu, přesně podle dress codu uvedeném na svatebním oznámení.

Více informací naleznete na: www.tessuto.cz