Zažijte nezapomenutelný relax v samém srdci Prahy

Praha patří mezi jedno z nejkrásnějších měst na světě, bez ohledu na roční období nebo počasí. Kromě celé řady úžasných kulturních památek, architektonických skvostů a skvělé gastronomie vás tu čeká také nezapomenutelný relax. Ptáte se, jak se dá odpočívat v srdci rušné metropole? Odpověď naleznete v The Emblem Prague, jednom z nejlepších pražských hotelů.

Luxusní pětihvězdičkový boutique hotel nabízí kromě skvostného ubytování také nebesky tiché privátní lázně, které se rozkládají na celém horním patře budovy. M Spa zahrnuje několik zón: fitness, wellness centrum, relaxační místnost a střešní terasu s vířivkou.

Moderně vybavené wellness je otevřeno nejen hotelovým hostům, ale i neubytovaným návštěvníkům. V jeho prostorách se nachází finská sauna značky KLAFS, parní lázeň a Kneippův chodník. Střešní terasa, z níž se vám naskytne dokonalý výhled na Hrad a panorama Starého města, překvapí útulným posezením a vířivkou pro dvě osoby, kterou si lze pronajmout po dobu 30 nebo 60 minut. Tady si můžete za poplatek vychutnat i láhev Prosecca, které dodá celému zážitku romantickou jiskru. Možný je také noční pronájem jacuzzi nebo privátní pronájem celého spa pro Wellness Day.

Pokud toužíte po maximálním odpočinku, využijte možnosti masáží a ošetření, které M Spa nabízí. Tu nejlepší péči zajišťuje odborný personál, jenž využívá pouze produkty Pure Altitude. Tato francouzská kosmetická značka využívá sílu alpských rostlin a minerálů, díky čemuž se pyšní neochvějnou kvalitou, krásnou vůní a viditelnými účinky na pokožku.  

A co vás čeká v M Spa menu? Vybrali jsme pro vás 3 nejlepší procedury:

CANDLE MASSAGE

60 min / 3 100 Kč

90 min / 3 600 Kč

Nejprodávanější procedura M Spa, která spočívá v masáži celého těla luxusní masážní svíčkou Pure Altitude. Tato regenerační procedura zahalí vaše tělo do sametového závoje tepla a zanechá pokožku hebkou a hydratovanou.

TĚLOVÁ PROCEDURA COMME LE NEIGE

90 min / 3 230 Kč

Ošetření, které přinese požitek nejen vaší pokožce a tělu, ale i mysli. Po celkové exfoliaci odumřelých buněk následuje teplý hydratační zábal za použití výživného krému. Během něj si pak vychutnáte také masáž obličeje a hlavy.

OKYSLIČUJÍCÍ OŠETŘENÍ PLETI BULLE D´OXYGENE

60 min / 2 700 Kč

Kosmetické ošetření zaměřující se na dokonalé vyčištění vaší pleti. Zahrnuje exfoliaci i mechanické čištění pórů a stimulační masáž obličeje s lymfatickou drenáží nefritovými válečky, které z pleti odstraní veškeré nečistoty.

 EMBLEM HOTEL

Platnéřská 111/19, Praha 1

www.emblemprague.com