Přirozenou krásu vašim vlasům dají oleje Natava

Zažijte pravou sílu přírody ve vašich vlasech s vlasovými oleji od české přírodní a BIO kosmetiky Natava. Tyto kvalitní oleje jsou výsledkem šetrného zpracování rostlinných surovin, přičemž metoda lisování za studena zaručuje zachování všech cenných látek. Všechny vlasové oleje Natava jsou certifikovány COSMOS NATURAL od Ecocert, což potvrzuje jejich přírodní původ.

Vlasové oleje Natava nabízejí univerzální použití. Můžete je použít pro každodenní péči, kdy stačí jen několik kapek vmasírovat do konečků vlasů. Před umýváním vlasů je ideální je použít jako olejový zábal pro hlubokou výživu, nebo je možné přidat olej do domácí vlasové masky.

Naše oleje jsou navrženy tak, aby respektovaly vás i životní prostředí. Vysoká koncentrace aktivních látek zajišťuje efektivní výsledky, zatímco šetrné zpracování surovin a praktické balení minimalizují náš dopad na planetu. Navíc naše originální receptury zaručují, že se olej rychle vstřebává, aby vaše vlasy mohly okamžitě využít jeho výhod.

Vyzkoušejte různé varianty a objevte tu pravou pro vás:

NATAVA Vlasový olej - Avokádo je vhodný pro slabé a poškozené vlasy. Tento olej navrací vlasům ztracený lesk a posiluje jejich strukturu.

NATAVA Vlasový olej - Jojoba je skvělý pro suché a poškozené vlasy. Při vmasírování do vlasové pokožky vyživuje vlasové kořínky a dodává vlasům lesk a hebkost.

NATAVA Vlasový olej - Marula je ideální pro suché a křehké vlasy. Poskytuje ochranu zejména v horkých letních měsících a je skvělým pomocníkem v péči o krepaté vlasy a jejich roztřepené konečky.

NATAVA Vlasový olej - Nimba, získaný lisováním semen stálezeleného indického stromu za studena, je univerzální olej vhodný pro všechny typy vlasů.

Přesvědčte se sami, jak mohou tyto přírodní poklady oživit vaše vlasy, dodat jim lesk a vitalitu. Je čas přejít na přírodní kosmetiku, která respektuje vaše tělo i naši planetu. Připojte se k naší snaze o čistou a udržitelnou krásu s vlasovými oleji Natava a objevte, jaký rozdíl může udělat správná péče.

Foto kredit: NATAVA, www.natava.cz