Jógové studio Yoga Movement oslavilo opět Mezinárodní den jógy stylově

Smíchovské jógové studio Yoga Movement po roce opět uspořádalo oslavu Mezinárodního dne jógy. Zaplněný Karlův most tentokrát vystřídalo krásné prostředí Artiséme zahrady na Malé Straně a událost znovu představovala jedinečný zážitek z nejdelšího dne v roce.

Osvěžující jógová praxe začala v 7:30 hodin a po celou dobu trvání symbolizovala vrchol letního slunovratu. Jogínky i jogíni se probouzeli společně s přírodou, ať už s květinami v plném rozkvětu či s ranním slunečním svitem, který doprovázel jejich praxi. Pod vedením lektorky Baci (Daniela Bacíková) se mohli účastníci dokonale propojit s jejich vnitřními silami a vnímat zvuky ranního vánku ve stromech či pomalu probouzejícího se města kolem nich. Prožili tak magický okamžik, při kterém se spojili se zemí pod nohama, oblohou nad hlavou a srdcem otevřeným ke slunečnímu paprsku. Sekvence totiž kromě plynulých pohybů, pozdravů slunci, uvolňování napětí a posilování těla obsahovala i dechová cvičení a meditaci. Hodinovou sekvenci dobarvila zvukem houslí a zpěvem Veronika Linhartová. Čerstvé ráno později horkého dne provázela krásná pozitivní energie a radost. Yoga Movement navíc v rámci svého projektu Yoga Movement Experience oznámilo termín dalšího společného setkání.

Zapište si 24. září - přenese jógu do Uhelného Mlýnu, který svým geniem loci a propojením industriálních prvků s newyorským vibem naskýtá jedinečnou atmosféru. Krásná příroda kolem slibuje další kouzelný zážitek, který však tentokrát nebude jen o jógových sekvencích. Akce tentokrát ponese název “Yoga Movement Day” a jak napovídá název, program bude na celý den a jógové lekce budou doprovázeny zajímavými workshopy a přednáškami nejen na téma jógy, ale celé otázky životního stylu a wellbeingu. Oblíbení lektoři z Yoga Movement, velmi příjemná a klidná atmosféra, výborné jídlo a dárky od partnerů. Nejen na to všechno se můžete těšit 24. září v Uhelném Mlýně v Libčicích nad Vltavou nedaleko Prahy.