Ensana v Mariánských Lázních: Rodinná dovolená plná zábavy a relaxace

Léto je čas, kdy si můžeme dopřát zasloužený odpočinek, relaxaci a dobití energie. Jaké lepší místo by bylo tedy možné zvolit nežli lázně? Mnoho lidí má v hlavě zakořeněno, že lázně jsou „pouze“ ozdravným pobytem, ale pravdou je, že jsou i skvělou volbou pro rodinnou dovolenou. Ensana, jedna z předních skupin lázeňských hotelů v Evropě, nabízí vynikající možnost pro prázdniny plné zábavy, relaxace a péče o zdraví. Důvodů, proč zvolit právě tyto lázně, je hned několik.

V první řadě se Ensana může pochlubit dlouhou tradicí a kvalitou svých lázeňských služeb. Základem vždy je poskytnout svým návštěvníkům pobyt, který jim pomůže odjíždět s úsměvem na tváři a výrazným zlepšením zdravotního stavu.

Navíc se v České republice lázeňské hotely Ensana nachází v Mariánských Lázních a jsou obklopeny překrásnou přírodou v blízkosti Slavkovského lesa. Letní období je tedy ideálním časem pro venkovní aktivity. Užít si můžete procházky po malebném okolí, cyklistiku, vodní sporty a mnoho dalších. V kombinaci s léčivými a minerálními prameny, které se zde nachází, a které obnoví vaši vitalitu i podpoří zdraví, se tedy jedná o skvělou volbu. Milovníky golfu jistě potěší i golfové hřiště s profesionálním vybavením a možností výuky pro začátečníky.

V okolí Mariánských Lázních je mnoho zajímavých podívaných, které určitě nadchnou malé i velké návštěvníky. Mezi nejoblíbenější patří naučné stezky (např. Lázeňské lesy), Kladská stezka, Královská cesta či Edwardova cesta. Pokud máte rádi krásné výhledy, je pro vás jako určená rozhledna Hamelika, Mescéryho vyhlídka či Panská rozhledna. Zážitkem je pak i přírodní koupaliště Lido či rybník Betlém. Rozhodně také budete nadšení z parku Boheminium nebo z nedalekého zámku Kynžvart.

Lázeňské hotely Ensana disponují širokou škálou služeb a vybavením, které splní potřeby celé rodiny. Zejména pro děti je připraveno mnoho zábavy a atrakcí, včetně dětského klubu, herny, tvořivých dílen, soutěží, sportovních her a mnoho dalších organizovaných aktivit. K ruce jsou navíc zkušení animátoři, tudíž vy si mezitím budete moci dopřát tu správnou relaxaci.

Co se týče lázeňských procedur, jsou přizpůsobeny dětem i dospělým. Rodiče se mohou těšit na koupele s minerální vodou, relaxační masáže, saunu či speciální wellness programy. Děti si mezitím mohou užít dosyta bazén.

Jeden z nejlepších hotelů pro rodinnou dovolenou je hotel Butterfly, který je skutečným rájem pro rodiny s dětmi. Nabízí totiž moderní a prostorné rodinné apartmány a celý areál je dětem přizpůsoben – čeká na ně totiž bazén, vířivka i dětský koutek. Tento hotel zajisté splní očekávání všech členů rodiny a poskytne vám vše pro pohodový a nezapomenutelný pobyt.

Dalším (a rozhodně ne posledním) důvodem je vynikající strava. V restauracích a kavárnách si užijete zdravou a chutnou stravu, u které je kladen důraz na kvalitu i čerstvost surovin. Pro děti je možnost dětských menu s výběrem jídel, které ratolesti zkrátka milují.

Pokud tedy máte za cíl v rámci rodinné dovolené spojit relaxaci se zábavou a péčí o zdraví, jsou pro vás hotely Ensana výborným řešením a rozhodně by měly patřit na seznam destinací, které byste v létě rádi navštívili.

Celkově se dá říct, že dovolená s dětmi v hotelech Ensana je zárukou nezapomenutelných zážitků. Návštěva lázní vám přinese nejen obnovu těla a mysli, ale také radost z dobrodružství strávených s rodinou. Bonusem pak je středohorské klima, díky kterému se vy i děti nadýcháte čerstvého vzduchu a podpoříte tak své zdraví i imunitu.

Revitalizující a jedinečný pobyt vám kromě rodinného hotelu Buttefly nabídne také hotel Hvězda, který malé návštěvníky přivítá s otevřenou náručí. Pokud byste zase chtěli cestovat bez dětských společníků, určitě doporučujeme pětihvězdičkový hotel Nové Lázně, který je ztělesněním luxusu, komfortu a kvality.

Stačí tedy jen připravit kufr a nenechat si ujít tuto jedinečnou dovolenou plnou radosti, zdraví a šťastných chvilek. Užijte si kvalitní čas s rodinou, prozkoumejte přírodní krásy okolí a myslete na své zdraví!