Pohodová dovolená začíná už na letišti

Balení, zařizování, jen všechno stihnout a na nic nezapomenout… poslední dny před dovolenou bývají hektické. A pak přijde ten úžasný pocit svobody a lehkosti, když odbavíte zavazadla, projdete kontrolou a v ruce držíte své palubní vstupenky. Teď je ten pravý čas hodit všechen stres za hlavu a užívat si pohodové prázdniny. Zahájit je můžete přímo na letišti.

Společnost Lagardére Duty Free připravila na pražském letišti ve svých obchodech pro letní sezonu řadu akcí a nabídek, díky kterým si začnete svou nejlepší dovolenou užívat ještě před odletem do vysněné destinace. Čeká na vás spousta novinek v sortimentu, nové značky a travel exklusive výrobky, které si nemůžete zakoupit nikde jinde. Navíc za ceny, které jsou díky speciálním letním nabídkám ještě výhodnější. Užijte si oblíbené ochutnávky nebo testování kosmetiky a parfémů, objevte značky a produkty, které jste doposud neznali. Čekání na letadlo uteče jako nic.

Zapomněli jste koupit dárek přátelům v zahraničí? Žádnou paniku. České speciality pořídíte přímo v prodejnách Aelia Duty Free. Co třeba tradiční Becherovku s unikátní pražskou etiketou, kterou pořídíte exkluzivně pouze na pražském letišti? Nemusíte vozit lahev až z domova a starat se o to, aby se nerozbila. V Duty Free obchodech vám vše pečlivě zabalí, takže si veškeré tekutiny můžete bez obav vzít až na palubu. To platí i pro parfémy, které vám pomůže vybrat speciálně vyškolený personál. Proč se nezačít rozmazlovat hned na letišti?

Pokud odlétáte z Terminálu 2, nezapomeňte zavítat do obchodu Future is Local. V příjemně svěžím interiéru si nejen odpočinete od ruchu mezinárodního letiště, ale také zde můžete objevit výrobky lokálních firem s příběhem. Nabídku na podzim otevřené prodejny obohatily další nové značky. Patří mezi ně například parfémy Pigmentarium, kabelky od PBG studia, extravagantní sneakersy PÁR, doplňky Jana Rollo, nebo tradiční plechové hračky KOVAP.

Vyhlédli jste si něco speciálního a nechce se vám vozit nákup přes půl světa a zpět? Zapomněli jste přivézt tchyni dárek z dovolené? Proč nevyužít možnost nákupu při příletu! Kromě tabákových výrobků a nekolkovaného alkoholu můžete vybírat ze stejného sortimentu všech Duty Free obchodů na letišti.

Pokud chcete být stále v obraze a zjistit, co všechno můžete na letišti zažít v termínu vaší cesty, nezapomeňte sledovat Instagram a Facebook AELIA. Pro pohodlné online nákupy s vyzvednutím na letišti použijte stále oblíbenější e-shop Click&Collect nebo aplikaci Inflyter.