Zpěvačka Marcela Holanová dala důležitou radu finalistům soutěže Muž roku

Zpěvačka Marcela Holanová se po delší době opět objevila ve společnosti. Přijala pozvání do pražské Vily Lanna, kde se setkala dvanáctka finalistů soutěže Muž roku. Krásku z devadesátých let mladí muži přijímali s mírnými rozpaky, avšak když se chopila mikrofonu, rozpomněli se, že tu melodii i slova znají.

Ještě před vystoupením vzpomínala i Marcela Holanová na tři muže se jménem Karel. „Asi víte, o koho jde, je to Karel Svoboda, Karel Šíp a můj Kája… Karel Gott. Pro ně a pro návštěvníky koncertu zazpívám píseň Čau lásko,“ uvedla zpěvačka, o které se proslýchá, že je po mnoha letech konečně zase šťastná. Není to prý jen kvůli úlevě od bolestí, které ji ubíraly na síle již od roku 2019, kdy podstoupila operaci kyčelního kloubu, po které následovala série zdravotních komplikací, ale i díky o muži v její blízkosti.

Léto prý stráví s kamarádkou na zahradě, kde má i bazén. „Zaplaveme si a nic nám nechybí. Zdravotní patálie, které jsem měla v minulosti tak nějak odešly, a teď mě bolí jen v kříži. Ale každý máme něco. Proto se snažím i hodně plavat, to pomáhá. Jsem pozitivní člověk, mám kolem sebe lidi, kteří stáli při mně, když mi nebylo úplně nejlíp a stojí při mně pořád, jsem za to vděčná,“ prozradila Marcela Holanová.

Finalistům Muže roku vyslala jednu důležitou radu, a to, aby postup do finále brali jako fajn příležitost, že je to fajn, ale že si z  jejich prvního úspěchů nikdo na zadek neposadí, a především jim vzkázala: „Musíte na sobě neustále pracovat!“

A kdo se představí ve finále, které se koná 25. srpna v Náchodě?

1. Jan Černohorský, podnikatel, 27 let, Nové Strašecí, 2. Matteo Lucano, student, 23 let, Kralupy nad Vltavou, 3. Alexandros Panayi, zubní lékař, 26 let, Praha, 4. Lukáš Kupkovič, fitness trenér, 22 let, Praha, 5. Jan Koželuh, řízení projektů ve stavebnictví, 33 let, Klatovy, 6. Jan Legát, hlavní stavbyvedoucí, 33 let, Praha, 7. Rostislav Procházka, administrativní pracovní, 22 let, Znojmo, 8. Tomáš Hruška, Referent obchodního oddělení lesní techniky, 23 let, Benešov, 9. Stefanos Panayi, student, 22 let, Praha, 10. Josef Jakab, mediální poradce, 26 let, Mělník, 11. Dominik Neoral, obchodní ředitel, 32 let, Kralice na Hané, 12. František Knobloch, holistický poradce Elite Medical a student, 23 let, Hostivice

„Jsem rád, že se hostům ve Vile Lanna líbilo. Kluci odvedli velký kus práce. Absolvovali rétorický kurz Jana Přeučila, načerpali zkušenosti od úspěšného modela Martina Gardavského. Měl jsem radost, že se přišli podívat úspěšní finalisté z minulých ročníků. Samozřejmě děkuji sponzorům soutěže obleky Koutný, volnočasové oblečení C&A, spodní prádlo STYX z Trenýrkárny, PVZP a dalším, bez jejichž podpory by soutěž nemohla fungovat,“ dodal David Novotný.