Sodexo Benefity spouští Apple Pay pro stravenkovou kartu

Společnost Sodexo Benefity přináší uživatelům stravenkové karty Gastro Pass CARD ještě jednodušší možnost placení díky bezpečné službě Apple Pay. S Apple Pay na iPhonu nebo Apple Watch mohou zákazníci uhradit svoji útratu za jídlo rychle a bezpečně v obchodech s potravinami, restauracích nebo kavárnách.

Bezpečnost a soukromí jsou jádrem služby Apple Pay. Při jejím používání nejsou údaje o stravenkových kartách uloženy přímo v zařízeních ani na serverech společnosti Apple. Místo toho je zařízení přiděleno jedinečné číslo účtu, které je zašifrováno a bezpečně uloženo v systému zařízení. Každá transakce je poté autorizována jednorázovým jedinečným dynamickým bezpečnostním kódem.

I při platbě Apple Pay mohou všichni uživatelé stravenkových karet Sodexo využívat všechny jejich výhody, včetně cashbackového programu Peníze zpět. V rámci toho mohou dostat až 15 % zpět na svůj stravenkový účet, a získat tak zpět až tisíce korun měsíčně navíc.

Díky Apple Pay mohou zákazníci platit s iPhonem nebo Apple Watch v obchodech s potravinami, restauracích, automatech na jídlo a na spoustě dalších míst. Každý nákup přes Apple Pay se ověřuje pouhým rozpoznáním tváře (Face ID) nebo rozpoznáním otisku prstu (Touch ID), případně pomocí přístupového kódu na telefonu.

Apple Pay pro Gastro Pass CARD vyžaduje přihlášení k účtu Sodexo Connect, který je dalším krokem k zabezpečení dat a benefitních prostředků.

Další informace o službě Apple Pay a Gastro Pass CARD: https://www.sodexo.cz/apple-pay

Zdroj: komunikační agentura Seteva