Do letošního charitativního happeningu TERIBEAR se může zapojit každý

Nadace Terezy Maxové dětem připravila ve spolupráci s partnery již devátý ročník sportovně charitativního happeningu Hýbejte se s TERIBEARem aneb Prima pohyb s medvědem. V letošním roce proběhne happening ve virtuální podobě, díky technickému řešení a chytrým telefonům/hodinkám se do něj může zapojit každý v rámci ČR i za jejími hranicemi. Akce startuje 14. září a nonstop se můžete zapojit do 23. září. Princip akce zůstává stejný, v kteroukoliv denní či noční dobu můžete po celých deset dní, kdy akce probíhá, svým vlastním pohybem, ať už chůzí či během, pomáhat ostatním – kdykoliv a odkudkoliv. Za každý zdolaný kilometr věnují partneři 20 Kč na vámi zvolený příběh pomoci. Registrovat se můžete na www.teribear.cz. Pro ty, kteří preferují komunitní formát akce máme dobrou zprávu. 13. září se bude konat v lesoparku Štěpánka v Mladé Boleslavi jednodenní charitativní akce TERIBEAR hýbe Mladou Boleslaví: powered by ŠKODA AUTO.

„Od spousty lidí víme, že je mrzelo, že se nemohli zapojit do akce mimo Prahu. Rozhodli jsme se proto, že letošní ročník bude otevřený všem a nebude limitovaný jedním místem-můžete pomáhat kdekoliv a kdykoliv budete chtít, stačí jen vyběhnout nebo vykročit a zapnout si aplikaci na chytrém telefonu. Letos nehýbeme jen Prahou, ale celým světem a společně měníme osudy těch, kteří neměli na startu nebo v průběhu života štěstí,“ říká Terezie Sverdlinová.

Stačí chytrý telefon nebo hodinky

K účasti na akci bude třeba registrace na www.teribear.cz a nově zřídit učet u sportovní aplikace viRACE, která se specializuje na virtuální běžecké závody. Díky aplikaci viRACE můžete přímo sbírat kilometry pro TERIBEARa. Výhodou aplikace viRACE také je, že se do ní synchronizují data ze známých běžeckých aplikací (Strava, Garmin Connect, Fitbit, Polar a další).  Výsledky budou následně automaticky zaznamenány do online výsledkové listiny na www.teribear.cz.

A co když nejsem sportovní typ?

Nevyhovuje vám pohyb? Rádi byste pomáhali ohroženým dětem kdykoliv po celý rok? Máme pro vás dobrou zprávu. Do sbírky Friends of TERIBEAR - https://friendsofteribear.teribear.cz/  může přispět každý. Kdykoliv. Kdekoliv. Právě teď. Jeden za všechny, všichni za TERIBEARa! Vy, kamarádi TERIBEARa, pomáháte měnit lidské osudy. Díky z celého medvědího srdce!

Pomáhat společně opuštěným dětem

Cílem akce je rozhýbat českou veřejnost a zapojit ji do hnutí dobré vůle. Připojit se můžou jednotlivci, rodiny nebo firmy. Nadace pamatovala i na žáky základních a středních škol. Více o tom, jak se do akce zapojit, naleznete na www.teribear.cz.

Co letos potřebujete vědět?

www.teribear.cz  - všechny informace + možnost registrace.

Začátek: Čtvrtek, 14. 9. 2023

Konec: Sobota, 23. 9. 2023,

Kde: kdekoliv budete chtít – z jakéhokoli místa na světě

Jak: Pomocí aplikace pro měření běhu či chůze ve vašem chytrém telefonu a po registraci na teribear.cz se vám budou načítat zdolané kilometry. Kilometry se zaznamenají na vaše elektronické konto, takže máte přehled prostřednictvím průběžné výsledkové listiny, jak jste pomohli.

Komu pomáháme: 10 okruhů pomoci s konkrétními příběhy. Za každý váš zdolaný kilometr putuje 20 kč Vámi vybranému okruhu.

Jak se přidat: Online registrace za jednorázový poplatek 250 Kč na teribear.cz. Prodej registrací je uskutečňován jménem Nadace Terezy Maxové dětem v rámci veřejné sbírky číslo: S-MHMP/1501799/2012 a částka je určena na pomoc dětem.